2789
عنوان

عمل لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 59 پست
بله که واقعیه مگه قرار بود دروغ باشه😁 گرسنگی فقط واسه ماهه اول بود بعد اون یواش یواش معدم کوچیک شد ...

حدود ۶۰/۷۰ کیلو کم کردین ؟؟

گشنتون میشد چیکار میکردین ؟؟

بیرون و رستوران میافرت اینارو چیکار میکردین؟؟

پوستتون شل نشد ؟؟

مکملی هم استفاده میکردبن ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عمل نکنین هزار و یکجور عواقب داره  ورزش کنین رژیم بگیرین  با نفْس شیکموتون مبارزه کنین

عزیزم چجوری این همههه کم‌کردی؟

به نظرت من میتونم با روزی ی ساعت پیاده روی و رژیم تو دوماه از54به45برسونم؟

میشه بگی چطور رژیمی گرفتی؟

اره درسته منم خواهرشوهرم با عمل معده كلي لاغر شده دروغ چرا حسوديم ميشه ب لاغريش😅

اره خیلی زیاد شده این عمل ها

من هم خیلی دوست دارم انجام بدم 

چون واقعا دیگ خودمو میشناسم 

از ۱۴/۱۵ سالگی رژیم میگرفتم وهیچ وقت به وزن مانکنی وایده الم نرسیدم هیکل قشنگ شده برام آرزو

حدود ۶۰/۷۰ کیلو کم کردین ؟؟ گشنتون میشد چیکار میکردین ؟؟ بیرون و رستوران میافرت اینارو چیکار میکرد ...

گفتم عزیزم گشنگی واسه ماه اول بود دیگه معدم عادت کرد

هیچوقت دیگه رستوران نرفتم 

تو مسافرت هم رژیممو رعایت کردم

رون پام شل شد فقط 

و اینکه اصلا مکمل استفاده نکردم 

چون همه گروه های غذایی رو به اندازه کافی تو برنامه روزانم استفاده کردم

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...
عزیزم چجوری این همههه کم‌کردی؟ به نظرت من میتونم با روزی ی ساعت پیاده روی و رژیم تو دوماه از54به45ب ...

سلام عزیزم

از اسفند ۹۹ شروع کردم تا الان که به ۶۴ کیلو رسیدم 

البته وزن هدفم ۵۰ هست که تمام تلاشمو میکنم تا آخر امسال بهش برسم ان شاءالله .

روزی دو ساعت ورزش میکنم . یکساعت ایروبیک و یکساعت پیاده روی 

اصلا باشگاه نرفتم از اینترنت دو سه تا فیلم ایروبیک دانلود کردم ، میذارم روی تی وی و باهاش ورزش میکنم

و رژیم هم غذاهای طبع سرد ، نوشابه ، انواع فست فودها ، انواع روغ ن ها ، قندهای صنعتی و سوسیس کالباس رو کلا حذف کردم 

غذاهامو بیشتر تو فر حالت کبابی درست میکنم 

هفته ای دوبار فقط برنج میخورم به مقدار یک کفگیر 

بله عزیزم شما میتونی تو دوماه به این مقدار کاهش وزن برسی . بشرطیکه ناخونک بازی درنیاری😁

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...
واقعاااا راضی هست ؟؟؟ کدوم دکتر ؟؟ بعد عمل اذیت نشد؟ راحت سرپا شد عوارض نداشت براش؟

اره میگه کاش زودتر عمل کرده بودم 

دکتر مادرشاهی تهران 

اذیت شد تا ی مدت اگه یکم بیشتراز اون حدش غذا می‌خورد می‌آورد بالا ولی الان اوکیه

می‌رسد آن روز که چرخ بر مدار حق بگردد...حمایت از ال جی بی تی🏳️‍🌈💚

خواهر شوهرم ۶ ماهه عمل کرده  ۳۰کیلو هم کم کرده و خیلی راضیه خدا روشکر 

ولی یکی از دوستامون عمل کرد تا پای مرگ رفت و برگشت یعنی واقعا دیگه دکتر جوابش کردا خوابونده بودنش روبه قبله خدارو شکر زنده موند ولی اون ادم قبل نیست دیگه 

یکی دیگه از اشناهامون هم عمل کرد هم خودش هم دخترش خیلی خیلی خوب لاغر شدن و باربی ولی دائما زیر سرمن دوتاشون هم یجوری افت فشار میگیرن و ضعف میکنن که هفته ای دو سه بار زیر سرم میرن

گفتم عزیزم گشنگی واسه ماه اول بود دیگه معدم عادت کرد هیچوقت دیگه رستوران نرفتم  تو مسافرت هم ...

متاسفانه من مثلا ماه ۱/۲/۳ خوبم ولی دیگ بعدش خسته میشم رعایت نمیکنم خیلی چیزارو مخصوصا وقتی میرم بیرون از خونه مسافرت یا تفریحی چیزی واسه همینم نتونستم تا اخرش برسم همیشه بعد ۳/۴ ماه رژیم دیگ خسته میشم ولع پیدا میکنم

من خودم ۲۰ کیلو ۳ سال پیش کم کردم که برگشتم دوباره

سلام عزیزم از اسفند ۹۹ شروع کردم تا الان که به ۶۴ کیلو رسیدم  البته وزن هدفم ۵۰ هست که تمام ت ...

وای مرسی عزیزممم شات گرفتم حتما انجام میدم❤

فقط بعضیا میگن بعده لاغری صورت زشت میشه وقتی لاغر شی..شما تغییری ایجاد شد تو چهرتون؟☹️