رز_آبی12 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/30 تعداد پست: 3413 عنوان بچه ها ی راه واسه آبسه دندون بگید 4467 بازدید | 11 پست خیلی درد دارم آنتی بیوتیکم خوردم خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا 1392/11/12 | 14:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azin_ عضویت: 1392/05/07 تعداد پست: 2225 عزیزم مسکن بخور عشق آن نیست که به هم خیره شویم عشق آن است که هر دو به یک سو بنگریم.
maryam782 عضویت: 1392/07/29 تعداد پست: 366 خمیر دندان یا میخک اگه داری روش بزار و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.
رز_آبی12 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/30 تعداد پست: 3413 بچه ها جون اینا واسه دندون درد خوبه مسکننن فقط خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
سمانه438 عضویت: 1391/02/25 تعداد پست: 162 سلام عزیزم برای تسکین درد دندان چند راه هست 1 - خوردن مسکن مثل مفنامیک اسید یا پروفن که اولی بهتر و بیشتر برای دندان درد جواب میده - 2 - گذاشتن کیسه یخ روی صورت (محل درد دندان) اینم خیلی موثره برای رفع عفونت دندان 1 - خوردن انتی بیوتیک 2 - روی دندانی که درد می کند شب موقع خواب یک تیکه پوست انار بزار عفونت رو می کشه مخصوصا دندونی ( یا لثه ای ) که از عفونت ورم کرده باشه . ( قسمت داخل پوست انار رو روی دندون یا لثه بزار یعنی قرمزی اش رو ببینی دهان رو ببند و بعد بخواب)بعدم مراجه کن دکتر که دندونت رو درست کنه که ایشالا زودی خوب بشی
سمانه438 عضویت: 1391/02/25 تعداد پست: 162 سارا جان ایشالا این توضیحات برات موثر باشه و درد یا عفونت دندونت خوب بشه اون وقت منو دعا کن . مرسی .من خودم دندون درد کشیدم خیلی سخته اصلا ادم نمی تونه تحمل کنه .
رز_آبی12 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/30 تعداد پست: 3413 ممنو سمنه جون من یکسره دندونپزشکی ام از بس جنس دنونام بده حالام ی آبسه زیر دندونم اندازه ی نخود شده و دردناک خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
سمانه438 عضویت: 1391/02/25 تعداد پست: 162 فدات . منم جنس دندونام خوب نیست . کاملا درکت می کنم . دندون هم تا عفونتش برطرف نشه دکتر درستش نمی کنه بهتره انتی بیوتیک رو بخوری و بقیه کارارم انجام بدی قول میدم زودی خوب بشی . پوست انارو درست بزار روی اون نخوده ، چرکش رو می کشه اگه چرک زیاد باشه شاید لازم بشه دو یا سه شب این کارو تکرار کنی
رز_آبی12 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/30 تعداد پست: 3413 ممنو سمانه جون از داخل بذارم روی لثم؟اینو نشنیده بودم امتحان میکنم عزیزم خیلی لطف کردی خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
سمانه438 عضویت: 1391/02/25 تعداد پست: 162 بزار همون جا که گفتی اندازه یه نخود شده یه جور و یه اندازه ای هم بزار که تا اونجا که ممکن باشه تو دهنت ثابت بمونه حداقل چند ساعت ثابت بمونه. امتحان کن بهت قول میدم جواب میده . من خودم امتحان کردم . مامانم و هرکی توفامیل و دروهمسایه اینطوری بود بهش گفیتم انجام داد و جواب گرفت . ایشالا برای تو هم جواب میده . امتحانش هیچ ضرری هم نداره
رز_آبی12 مدیر استارتر عضویت: 1392/03/30 تعداد پست: 3413 ممنون دوستمممممممممم خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا