2777
2789
عنوان

بچه ها ی راه واسه آبسه دندون بگید

4467 بازدید | 11 پست
خیلی درد دارم آنتی بیوتیکم خوردم
خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها جون اینا واسه دندون درد خوبه مسکننن فقط
خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
سلام عزیزم برای تسکین درد دندان چند راه هست 1 - خوردن مسکن مثل مفنامیک اسید یا پروفن که اولی بهتر و بیشتر

برای دندان درد جواب میده - 2 - گذاشتن کیسه یخ روی صورت (محل درد دندان) اینم خیلی موثره

برای رفع عفونت دندان 1 - خوردن انتی بیوتیک 2 - روی دندانی که درد می کند شب موقع خواب یک تیکه پوست انار بزار

عفونت رو می کشه مخصوصا دندونی ( یا لثه ای ) که از عفونت ورم کرده باشه . ( قسمت داخل پوست انار رو روی دندون

یا لثه بزار یعنی قرمزی اش رو ببینی دهان رو ببند و بعد بخواب)

بعدم مراجه کن دکتر که دندونت رو درست کنه که ایشالا زودی خوب بشی
ممنو سمنه جون من یکسره دندونپزشکی ام از بس جنس دنونام بده حالام ی آبسه زیر دندونم اندازه ی نخود شده و دردناک
فدات . منم جنس دندونام خوب نیست . کاملا درکت می کنم . دندون هم تا عفونتش برطرف نشه دکتر درستش

نمی کنه بهتره انتی بیوتیک رو بخوری و بقیه کارارم انجام بدی قول میدم زودی خوب بشی . پوست انارو درست بزار روی

اون نخوده ، چرکش رو می کشه اگه چرک زیاد باشه شاید لازم بشه دو یا سه شب این کارو تکرار کنی
ممنو سمانه جون از داخل بذارم روی لثم؟اینو نشنیده بودم امتحان میکنم عزیزم خیلی لطف کردی
بزار همون جا که گفتی اندازه یه نخود شده یه جور و یه اندازه ای هم بزار که تا اونجا که ممکن باشه تو دهنت ثابت بمونه

حداقل چند ساعت ثابت بمونه. امتحان کن بهت قول میدم جواب میده . من خودم امتحان کردم . مامانم و هرکی توفامیل و

دروهمسایه اینطوری بود بهش گفیتم انجام داد و جواب گرفت . ایشالا برای تو هم جواب میده . امتحانش هیچ ضرری هم

نداره