2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته بی پولی خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 75 پست

[QUOTE=252074972]بخدا خیلی لذت میبرم از خانم‌های قوی که راه استقلالشون رو پیدا میکنن حتی اگر شده سخت . بنظرم یه لباسش ...[/QQUOT 

سلامت باشی مهربونم چقدر شما مهربونی،من از کار نمی‌ترسم هیچ وقت هم ناله نمیکنم با صاحب کارم هم میرم‌خونشون خانومش مثل شما خیلی خوبه اخلاقش یه چیزی می‌پرسه با هم میگیم می‌خندیم ولی خودم سواستفاده نمیکنم از اینکه بهم رو میده اونم هوامو داره دوتا روسری بهم داده میگه آرایش هم در حد معمولی بکن خوشش میاد مرتب باشم هرروز هم هرچی بگه درست میکنم سالاد غذا،الان هم سبزی خشک کردم هم خیارشور براش درست کردم 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
پرستار دو تا بچه بودم دیگه بزرگ شدن ولی گاهی زنگ می‌زنیم مادرشون خیلی خسته بود وقتی رفتم بچه نوزاد ر ...

خدا حفظت کنه تو این زمونه انسان مهربون مثل شما کم پیدا میشه 

من کرجم اصلا نمیتونم به کسی اعتماد کنم 

طفلکی بچه بی زبون دوستمو پرستارش شیر نخوردنی میزده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوربونت با دل پاکت واسه بچه منم دعا کن ممنونم عزیزم بچم گیر یه مادرپیر افتاده 😔

نگو تروخدا چرا پیر این حرفا چیه خیلی هم گلی 

چقدر خوب  والا من یبار از یه شرکت نیرو خواستم  به یه سیم کارت رحم نکرد 😐اصلا تمیز نکرده ...

این خانم از ۶ ماهگی پسرم پرستارش بود تا ۳ سالگی بعدش ۲-۳ سال پیشم نبود دوباره الان چند سالیه میاد کمکم . الان پسرم ۱۱ سالشه حدودا و بسیار بسیار بسیار مثل خواهرم شده . پسرم عاشقشه خیلی مرتب و منظمه ‌ و بسیار اهل تعهد 

این خانم از ۶ ماهگی پسرم پرستارش بود تا ۳ سالگی بعدش ۲-۳ سال پیشم نبود دوباره الان چند سالیه میاد کم ...

چجوری باهاشون آشنا شدی من واقعا موندم چجوری یه شخص مورد اعتماد پیدا کنم

خدا حفظت کنه تو این زمونه انسان مهربون مثل شما کم پیدا میشه  من کرجم اصلا نمیتونم به کسی اعتما ...

الهی بمیرم من که یکسره قربون صدقه این دوتا بچه میرفتم انقدر که منو دوست داشتن بخدا الان هم زنگ می‌زنیم هنوز رفت و آمد داریم یکبار رفتم سر بزنم صد تومن گذاشت تو پاکت داد بهم گفت کم برای بچه هام زحمت کشیدی،اون‌ روانی  بوده غلط کرده آخه اینجا که من میرفتم خونشون مادرش خونه بود بعد مدتی هم دیگه اعتماد کردن خودش می‌رفت بیرون

چجوری باهاشون آشنا شدی من واقعا موندم چجوری یه شخص مورد اعتماد پیدا کنم

کاملا اتفاقی 

زنداداش همکار همسرم بودن همسرم تو اتاق داشته میگفته دنبال پرستار هستیم برای بچه ایشون رو معرفی کردن . واقعا خدا دوستمون داشت توی این روزگار آدمی که مطمئن باشه و اهل روزی حلال کیمیاست 

بنظرم شما پرستار بگیر ولی توی خونه دوربین بذار و نظارت کامل داشته باش اگر آشنا پیدا کردی که نیازی به دوربین هم نیست 

من سنم بالاست بعد از زایمان دچار مشکل جسمی شدم نمیتونم سرکارنرم از اونطرف بچه گوتیک وقت نداشتن مادرم ...

نه عزیزم به خودت برس برو دکتر اگه بیمه داری آزمایش بده دخترت چند وقتشه کمک نداری اصلا 

نه عزیزم به خودت برس برو دکتر اگه بیمه داری آزمایش بده دخترت چند وقتشه کمک نداری اصلا 

دخترم چهارده ماهشه کمکم مامانمه فقط اونم سنش خیلی بالاست 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
کاملا اتفاقی  زنداداش همکار همسرم بودن همسرم تو اتاق داشته میگفته دنبال پرستار هستیم برای بچه ...

وآسه منم دعا کنید یه آدم حلال بیاد

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
دخترم چهارده ماهشه کمکم مامانمه فقط اونم سنش خیلی بالاست 

آره کوچیکه سخته واقعا،باید یکی پر انرژی باشه حوصله زیادی هم داشته باشه هی دنبالش باشه بچه نوپاس دیگه

آره کوچیکه سخته واقعا،باید یکی پر انرژی باشه حوصله زیادی هم داشته باشه هی دنبالش باشه بچه نوپاس دیگه

اره خیلی لجباز شیرخشکشم تلخه الرزی داره کلا بچه پراحساس هست و خیلی باهوش دلم واسش میسوزه نمیتونم پا به پاش باشم 😔

اره خیلی لجباز شیرخشکشم تلخه الرزی داره کلا بچه پراحساس هست و خیلی باهوش دلم واسش میسوزه نمیتونم پا ...

ناراحت نباش عزیزدلم،چرا حوصله نداری شاید خسته ای شاید کم خونی داری انرژی بدنت کم شده 

الهی بمیرم من که یکسره قربون صدقه این دوتا بچه میرفتم انقدر که منو دوست داشتن بخدا الان هم زنگ می‌زن ...

دورت بگردم همه مثل خودت دل پاک و مهربون نیستن 

دوستم میاد دانشگاه یبار کلاسمون کنسل شده این زود برگشته خونه بچه گریه میکرده خانومه صدای باز شدن درو نشنیده 

بعد دوستم میگه دیدم میکه زهر مار بخور دیگه چرا عر عر میکنی میگه یهو زد صداش اومد مردم و زنده شدم 

بعد ملت ما هنوز دارن در رکاب اینا میدوعن...کسی نمیاد اربعینو تحریم کنه....ملت گشنه ریختن تو مرزها... ...

دندون هم نمیشه کشید منطقه ما دونه ای ششصد هزار می‌کشن اونم دندون معمولی

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍