2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته بی پولی خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 75 پست
واقعا دمت گرم که بیکار نموندی هی بخوای در و دیوار رو نگاه کنی . دنبال یه جای بهتر یا کار سبک تر باش ...

هرفته چقد میدی بابت تمیز کردن خونه

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
باز خداروشکر که خونه و ماشین خریدید به بقیه اش فکر نکن وقتی دیدی خیلی خالی شدید بگو آخر هفته ها همسر ...

شولرم له و لورده است کارمند بیمارستانه بیچاره اینقد اونجا تحت فشارهای می‌یاد خونه فقط میخواد استراحت کنه بازهم لز پیشنهادت ممنون بهش میگم شاید قبول کرد 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دمت گرم که بیکار نموندی هی بخوای در و دیوار رو نگاه کنی . دنبال یه جای بهتر یا کار سبک تر باش ...

فدات عزیزم به خودم میرسم چون لباسشویی ندارم دستام یه کم داغون شده الان هرشب چرب میکنم ولی کنار ناخن هام هی زخم میشه،تالار هم مراسم باشه زنگ میزنن میرم عروسی یا ختم 

این کاری که میرم کارش زیاد نیست آشپزی و کارهای خونس حقوقش خوبه برای همین میرم بعد غذا اینا هم اونجا میخورم فقط شبها شام خونه هستم الان نمیشه بیکار بود خیلی سخته مخصوصا ما که شوهر نداریم دستمون جلوی کی دراز کنیم 

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
هرفته چقد میدی بابت تمیز کردن خونه

معمولا پنج شنبه ها حدود ۹ تشریف میارن تا ساعت ۱-۲ بعد ناهار میره . هفته ای ۴۰۰ پرداخت میکنم اگر طی ماه مهمونی هم داشته باشم زحمت میدم بهشون که بیان برای آماده کردن وسایل فرداش هم بیان برای جمع و جور کردن که دیگه بستگی داره چقدر کار باشه .چون چندساله پیشم میاد ساعتی حساب نمیکنیم آدم منصفیه میگم چقدر تقدیم کنم خودش یه قیمت منصفانه میگه منم دیگه چونه نمیزنم 

ولی خوب خانم بسیار بسیار تمیز و مطمئنی هستن جوری که کلید خونه ام رو دارن گاهی حتی خودم خونه نباشم میگم میرن اونجا 

فدات عزیزم به خودم میرسم چون لباسشویی ندارم دستام یه کم داغون شده الان هرشب چرب میکنم ولی کنار ناخن ...

بخدا خیلی لذت میبرم از خانم‌های قوی که راه استقلالشون رو پیدا میکنن حتی اگر شده سخت . بنظرم یه لباسشویی دست دوم بگیر ابسال مارکش خوبه من قبلا داشتم خیلی راضی بودم واقعا خدا قوت از صمیم قلب دعا میکنم زندگیتون همیشه روی خوش بهتون نشون بده 

معمولا پنج شنبه ها حدود ۹ تشریف میارن تا ساعت ۱-۲ بعد ناهار میره . هفته ای ۴۰۰ پرداخت میکنم اگر طی م ...

منم خیلی بهم اعتماد دارم بخدا خود صاحب کارم میگه اگه میخواستی دزدی کنی که نمیومدی کارگری ولی کارتشو میده میرم خرید میکنم فیشش هم میارم یا پول بده بقیشو هرچی باشه میارم خودش میگه بردار هرچی بگه چشم میگم اونجا هم برم گوشی اصلا درنمیارم مگر اینکه تماس مهم باشه 

معمولا پنج شنبه ها حدود ۹ تشریف میارن تا ساعت ۱-۲ بعد ناهار میره . هفته ای ۴۰۰ پرداخت میکنم اگر طی م ...

خیلی خوبه منم اگه وام‌هام تموم بشه تا سال دیگه حتما مییارم فعلا که درگیر د ادن قسط هستیم چون مریصم از پس کارهای خ نه برنمی‌یام خیلی خوبه آدم دستش برسه بهم دیگه کمک کنه هم به اون خانومها  کمک میشه هم به ما 

منم خیلی بهم اعتماد دارم بخدا خود صاحب کارم میگه اگه میخواستی دزدی کنی که نمیومدی کارگری ولی کارتشو ...

کاش یه آدم خوب مثل شما واسه پرستار بچه من پیدا بشه خیلی تحت فشارم 

کاش یه آدم خوب مثل شما واسه پرستار بچه من پیدا بشه خیلی تحت فشارم 

پرستار دو تا بچه بودم دیگه بزرگ شدن ولی گاهی زنگ می‌زنیم مادرشون خیلی خسته بود وقتی رفتم بچه نوزاد رو داد بغلم شش ماهه بود گفت فقط بگیرش من برم بخوابم یکی دیگه هم داشت سه ساله ولی مریض می‌شدند من شبا میموندم کمک یا تب داشتن تا صبح بیدار بودیم نوبتی مثل خودتون آدمهای خوبی بودن بچه هارو حمام هم می بردم دستشویی مادرشون می فت خرید نگهشون می‌داشتم بنده خدا وقت نمی‌کرد یه آرایشگاه بره خیلی سخته بچه داری دست تنها

پرستار دو تا بچه بودم دیگه بزرگ شدن ولی گاهی زنگ می‌زنیم مادرشون خیلی خسته بود وقتی رفتم بچه نوزاد ر ...

من سنم بالاست بعد از زایمان دچار مشکل جسمی شدم نمیتونم سرکارنرم از اونطرف بچه گوتیک وقت نداشتن مادرم سنش بالاست خیلی همه جوره کم آوردم برام دعا کن حداقل یه منصف پیدا بشه پرستاری بچه را تحویل بگیره پولشو نمیدونم چه جوری میخوام بدم ولی واقعا نیاز به پرستار دارم

خوبی از وجودته عزیزم من خاک پاتم 🙏🙏😘😘😘😘

قوربونت با دل پاکت واسه بچه منم دعا کن ممنونم عزیزم بچم گیر یه مادرپیر افتاده 😔

چقدر خوب 

والا من یبار از یه شرکت نیرو خواستم 

به یه سیم کارت رحم نکرد 😐اصلا تمیز نکرده بود مجبور شدم خودم دوباره انجام بدم 

قرص مولتی ویتامین یه ورق بگیر روزی یه دونه بخور

ممنون از راهنماییت