2777
2789
عنوان

طلاق قدرت می‌خواد؟؟

397 بازدید | 21 پست

۳ ساله ازدواج کردم ۲۱ سالمه

۶ ماه بعد از عقد همسرم بیکار شد و مشکلات شروع شده از اون موقع تا یکماهه پیش بیکار بود یکماهه پیش به ضرب و زور فشار زندگی و مالی رفت سره یه کاری ( کلا اصلا کاری نیست و تنبله و راحت طلب و هر شغلی رو دوست نداره نازش زیاده غرور داره )

برای خونه هم یه زمین فروخت و خرج و با اون پس انداز میداد که تموم شد 

الان یکساله که اومدیم سر خونه زندگیمون بخاطره اینکه دست و بالش خالی بود عروسی نگرفتیم گفتیم بعدا ولی من میدونم بعدا هم وجود نداره از وقتی اومدیم تو خونمون من دارم کار میکنم شغل خونگی دارم و ۹۰ درصده خرج و مخارج خونه و قسط ها با من بود حتی پول من به همسرم میدادم که همراهش باشه بدونه هیچ توقع و منتی به شدت از منت گذاشتن بدم میاد و میگفتم مرد غرور داره به روش نیارم خیلی صبوری کردم تو دوران عقد دست بزن خیلی شدیدی داشت در حد چند بار شکایت بد دهنه بد اخلاقه فحش میده و بهم احترام نمیزاره حتی تو عقد نمیزاشت با خانوادم رفت آمد داشته باشم الان بعد از یکسال زندگی زیر یک سقف میبینم بازم بی احترامی میکنه صدام در اومده بهش میگم تو میبینی با این خستگیم چرا انقدر با من ور میری اذیتم میکنی بهم محبت نمیکنی میگه پول ندارم میگم تو ۲۰ ت در حد یه شاخه گل نداری!اصلا نمیخواد بهم محبت کنه بد تر از اون قدیم بهش پول میدادم یا خرجی برای زندگی میدادم تشکر می‌کرد الان چند ماهیه با پررویی تشکر نمیکنه و میگ وظیفته احساس میکنم زیادی براش گذاشتم و پررو شده امروز باهم دعوا کردیم من رفتم برم باشگاه کلیدمو ازم گرفت منم دیگه برنگشتم اومدم خونه مادرم بهش گفتم بمیرم دیگه نمیام منو از تو خونه ای که با بدبختی براش زحمت کشیدم بیرون میکنی و خیلی این نمک نشناسی و بی احترامی بهم آزارم داده درحدی که فقط به طلاق فکر میکنم چند ماهیه یه روز خوش برام نذاشته

طلاق هیچ قدرتی نمیخواد 

فقط یه زبون تند و تیز میخواد که بعد طلاقت هر کسی چرت و پرت گفت با زبونت چنان نیشش بزنی که تا اخر عمرش بسوزه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر فکر میکنی بعد تو خونه پدرت اذیت میشی و بدتر از خونه خودته، سعی کن مستقل بشی هرجور شده.... من یکسال بعد از عروسیم جداشدم الان 3سال گذشته هرشب با گریه خوابیدم، نه که بگم همیشه بد هستن، نه، ولی خیلی اذیتم میکنن، بعد این که شوهرم بیماری روانی داشت بهم میگن خودت مقصر بودی... 

من مطمئنم تا آخر آبان ماه شدم 54 کیلو😍به خودم ایمان دارم 😍

عزيزم خواهرانه بهت ميگم تا بچه نداري از اين آدم گستاخ پرو جدا شو

يه عمر خودتو بدبخت نكن

طلاق سخته ولي مرگ نيست كه

حتي از دلتنگي برا خاطرش مُردي هم برنگرد

بالاخره عادت ميكني

آدم عزيزش ميميره از دلتنگي جيگرش آتيش ميگيره ولي بعد از دو سه ماه آروم تر ميشه و يواش يواش به زندگي عادي برميگرده

سلام عزیزم با این توصیف که کردی بهترین تصمیم هست 

خودت هم این رو میدونی و فقط منتظر تایید شدن از نظر دیگران هستی ، نترس قوی باش ، زندگی بیست سال دیگه تجسم کن در کنار همچین شخصی لیاقت بیشتر از این ها رو داری واسه زندگیت بجنگ ، از اشتباهات درس بگیر و نکات ضعف خودت رو پیدا کن.بهترین ها رو برات آرزو دارم عزیزم.

طلاق هیچ قدرتی نمیخواد  فقط یه زبون تند و تیز میخواد که بعد طلاقت هر کسی چرت و پرت گفت با ز ...

يكي از آشناهاي ما طلاق گرفته بود هر كس چيزي ميگفت

ميگفت بدبختا برين به فكر خودتون باشين من مطلقه هم باشم از شماها كه شوهر دارين اوضاعم از هر لحاظ بهتره

هم خونه داشت هم ماشين گرون قيمت هم تو بانك پول داشت سودشو ميگرفت هم مهريه ميگرفت

شما اشتباهت این بود ک خرج دادی واای دختر  وظیفه ی اونه اصلا نباید این کارو میکردی  ... غلط کرده شغل خوب میخواد اصلا اصلا دیگه کار نکن تو پیر میشی اون جوون میمونه با پولای تو  زندگی میکنه آخر سرم میره پی زنای دیگه خواهش میکنم اگ میخوای زندگی کنی باهاش دیگه اصلا اصلا خرج نده  و بخاطر  ندادن خرجی  اول به پدر و مادرش بگو بعد اگ دیدی  بدتره قانونی بگو خرج نمیده  دست بزنم داره تا آدمش کنن

برای آشنای خودم دقیقا همن مسائل حالا به شکلی دیگه پیش اومد ۱۸ سال بعد با دوتا بچه جدا شد قاضی بهش گفته بود واقعا بگو چرا تو این زندگی موندی این همه سال 

خرج خونه و نگهداری بچه ها مرد بی مسولیت 

اونم درست چند ماه بعد ازدواج کار می‌کرد پولو میزاشت تو کشو دراور که ناراحت نشه

همین که جدا شد چنان همسری خدا سر راهش قرار داد تازه الان میگه میدونم خوشبختی یعنی چی 

خودش میگه تاوان ترسمو ۱۸ سال دادم و پاداش نترسین و جسارت روگرفتم

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
برای آشنای خودم دقیقا همن مسائل حالا به شکلی دیگه پیش اومد ۱۸ سال بعد با دوتا بچه جدا شد قاضی بهش گف ...

اصلا نمیخوام به این نقطه برسم الانم میدونم درستش جداییه ولی نمیفهمم چرا قوی نیستم و مصمم شاید از دوست داشتنه مزخرفه