سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من نه از ۶ ده دقیقه به ۶ دیگه خود به خود بیدار میشم ده دقیقه دست و صورتمو میشورم یه لیوان شیر و خرما میخورم و استارت میزنم من انسانی بودم الان دارم تطبیق میدم برا تجربی ان شاالله البته من ۱۳سال پیشم کنکور دادم
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
اره اقدام کردم باید کل دروس دوازدهم تجربی رو پاس کنم
🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
با قانونای جدید که اینقدر اوضاع عجیبه مراقب باش رشته ی خودتم از دست ندی خیلی اوضاع کنک ...
من از سختی های کنکور سخت ترم تو هم همینطور 🌸🌸🌸