2789
منم خرداد همه ی درسارو میخوام ترمیم معدل کنم 

ان شاالله به بهترین شکل ممکن میخونی و نتیجه میگیری عزیزم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چجوری ساعت ۴ میشه از خواب پاشدش

الان منم بیدار شدم یه ربع دیگه درسم شروع کنم 🥲

عضو گروه بنفش وزن :۷۰ هدف اول ؛۶۷ هدف دوم : ۶۴ هدف نهایی:۶۰ نا امیدی واسه کسیه که دو متر زیر خاکه تا وقتی نفس هست امید هم هست   یاعلی

من3000 شدم ولی خب فک نکنم بتونم پزشکی بیارم یعنی نمیشه... تجربه که من دارم بگم بهت که فقط خوندم...برنامه ریزی اینا هم نداشتم صبح که بلند میشدم یه درسی برمیداشتم میخوندمش تستشو میزدم جمعش میکردم فیلم هم میدیدم موبایل هم زیاد میومدم چون از خود صبح تا خود نصف شب میخوندم دیگه اصلا ناراحتیمو و غم هامو با درس خاموش میکردم از دهم هم خوندم دیگه چی بگم برات ناامید نشو خدا پاداش تمام تلاش های ادم رو میده♥️

الان منم بیدار شدم یه ربع دیگه درسم شروع کنم 🥲

افرین عزیزم تو از رقیبات که تازه ساعت ۱۰ از خواب بیدار میشن ده هیچ جلویی💪🏻

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
من3000 شدم ولی خب فک نکنم بتونم پزشکی بیارم یعنی نمیشه... تجربه که من دارم بگم بهت که فقط خوندم...بر ...

از دهم چقد طول کشید بخونی و جمع کنی؟

چون از خود تابستون دهم بود خب خیلی راحت تر بودم دیگه برا دوازدهم فقط یه دوره باید میکردم پایه رو دهم ...

پس ببین من چقد کار دارم الان شروع کردم دهم یازدهم دوازدهم رو میخونم کل دروس دوازدهم رو باید امتحان بدم مدرسه بزرگسال و کنکور ان شاالله من انسانی بودم الان تطبیق انجام میدم برای تجربی و یه ماهه شروع کردم

دوستان عزیز من برم یکم بخوابم یه روز کامل هستش که نخوابیدم اگه استارتر مشکلی نداشته باشه این تاپیک باز بمونه و من گاهی همه رو تگ کنم یه انرژی مثبتی بدیم به هم و ان شاالله سال دیگه خبر قبولیمون رو😍 صبح همگی بخیر🌸

تو میتونی عزیز دلم انشاالله موفق میشی♥️

فدات بشم من