2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چجوری ساعت ۴ میشه از خواب پاشدش

ده روز که بیدار شی مغزت هوشیار میشه انگاری من دیگه الارم نمیذارم برا بیدار شدن خودکار بیدار میشم البته امشب خونه مامانم مهمونم اومدم فردا اش پشت پا بپزیم😍

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
نه خوب واقعا سخته با همه قطع رابطه کردی فقطم خوندی چرا باید تیکه بندارم خو  

😐💔ی سختیایی در مسیر کنکور کشیدم و حرف و قضاوت هایی که خدا میدونه اینا ک گفتم فقط یک پنجم کارایی بود ک کردم فقط دعا کن اگه صلاحمه بشه...

افرین....با همین فرمون برو جلو ...انشالله قبول میشی ...

اره عزیزم ان شاالله گلم

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
واسه چه رشته ای میخونید؟ارشد و این چیزا  یا تجربی و انسانی

من خودم ارشد حسابداری دارم گلم، الان تطبیق دادم برای تغییر رشته که از انسانی به تجربی برم و معدلمو ببرم بالا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز