2777
2789
عنوان

گرفتن حاجت

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها مرسی عزیزم کلید پلاستیکی چطوریه از کجا باید گرفت؟ راستش خیلی تو زندگیم مشکل دارم تصمیم گرفتم بر ...

من برا پسرم از اسباب بازی فروشی خریدم چهارتا کلید رنگی بود ولی اگه پیدا نکردی کلید واقعی و قفلشو بگیر 

چی بگم عزیزم زندگی خودته ولی چون میخوای بچه رو بیاری که زندگیت در واقع رفتار شوهرت بهتر شه من بودم این کارو نمیکردم سعی میکردم مشکل و یه جور دیگه حل کنم چون خود وجود بچه پر از مسوولیت و دغدغه هست و فکر نکنم راه حل مناسب باشه

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
مرسی گلم میخوام پچم پسر شه جوراب بگیرم؟

جوراب پسرانه 

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
من برا پسرم از اسباب بازی فروشی خریدم چهارتا کلید رنگی بود ولی اگه پیدا نکردی کلید واقعی و قفلشو بگی ...

مرسی گلم والا اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

خدایا خودت دستامو بگیر خیلی خستم  داستان زندیگیم تو تاپیکا هست دوس داشتین بخونین
مرسی گلم والا اصلا نمیدونم باید چیکار کنم

توکل به خدا عزیزم

ب نیت خونه دار و بچه پسر دارشدن باید چی گرفت؟

گلم به نیت خونه ۲۸ صفر اش نذر میکنی ۱۱ تا نخود خام از اشت بر میداری میگی ای امام رضا من این اشو به نذر تو میپزم تاسال بعد من صاحب خونه (هرچند متر مد نظرته جا مکان و....) بشم اون نخودارو نگه میداری وقتی حاجت روا شدی سال بعد دوباره اش بپز اون ۱۱ تا نخود بریز توش چند نفر امتحان کردن حاجت گرفتن ایشالاه شماهم حاجت میگیری

گلم به نیت خونه ۲۸ صفر اش نذر میکنی ۱۱ تا نخود خام از اشت بر میداری میگی ای امام رضا من این اشو به ن ...

مرسی گلم

خدایا خودت دستامو بگیر خیلی خستم  داستان زندیگیم تو تاپیکا هست دوس داشتین بخونین