2777
2789
عنوان

گرفتن حاجت

195 بازدید | 24 پست

ماجرای ۱۳ صفر و الان دیدم تو نی نی سایت منم یه حاجت دارم اینکه برادرم یه شغل داشته باشه تا بتونه منبع در آمد داشته باشه تا بتونه ازدواج کنه مدتهاست براش کلی نذرو نیاز کردم ولی هیچ فایده نداشت چند تا چله از سوره حشر و یاسین و ...بگیر تا نذر حضرت رقیه ولی هنوز حاجت نگرفتم . یه جورایی وقتی این ماجراشنیدم دلم گرم شد فردا میخوام برم به نیت شغلش یه روان نویس و ماشین حساب بگیرم یه کلید و قفل هم برای در خونش که انشالله هم کار گیرش بیاد هم همسر مناسبش . این تاپیک و زدم انشالله سال دیگه بیام و بگم به دوتا آرزوم رسیدم لطفا براش دعا کنید خیلی آقاس خیلی مهربونه فقط یه دهه ی شصتیه بدشانسه ، خداجون کمک کن به همه ی اونایی که شغل و همسر ندارن یه شغل خوب و یه همسر مناسب بده . الهی آمین

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی آمین ایشالاه به خواسته قلبت برسی به حق این روزای عزیز

ممنون عزیزم انشالله شماهم حاجت روا بشید

کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
ب نیت خونه دار و بچه پسر دارشدن باید چی گرفت؟

اون پستی که من خوندم نوشته بود برا خونه کلید پلاستیکی گرفتم برا بچه جوراب

خدایا خداوندگارا کارو بخت داداش شو باز کن بخت و کار من ۳۲ ساله عاجزم واکن زیرسایه بچهای که دعامیکنن ...

الهی آمین 

خدایا به این دوست گلم یه همسر خوب بده و یه کار عالی 

منم یه نذر یادت میدم انجام بده معجزه است

بگو گلم

اون پستی که من خوندم نوشته بود برا خونه کلید پلاستیکی گرفتم برا بچه جوراب

اها مرسی عزیزم کلید پلاستیکی چطوریه از کجا باید گرفت؟

راستش خیلی تو زندگیم مشکل دارم تصمیم گرفتم برگردمو باردار شم ی دختر دارم شوهرم دلش پسر میخواد میگم اینطوری شاید گذشته یادمون بره و زندگیمون روبه راه شه

خدایا خودت دستامو بگیر خیلی خستم  داستان زندیگیم تو تاپیکا هست دوس داشتین بخونین