ماجرای ۱۳ صفر و الان دیدم تو نی نی سایت منم یه حاجت دارم اینکه برادرم یه شغل داشته باشه تا بتونه منبع در آمد داشته باشه تا بتونه ازدواج کنه مدتهاست براش کلی نذرو نیاز کردم ولی هیچ فایده نداشت چند تا چله از سوره حشر و یاسین و ...بگیر تا نذر حضرت رقیه ولی هنوز حاجت نگرفتم . یه جورایی وقتی این ماجراشنیدم دلم گرم شد فردا میخوام برم به نیت شغلش یه روان نویس و ماشین حساب بگیرم یه کلید و قفل هم برای در خونش که انشالله هم کار گیرش بیاد هم همسر مناسبش . این تاپیک و زدم انشالله سال دیگه بیام و بگم به دوتا آرزوم رسیدم لطفا براش دعا کنید خیلی آقاس خیلی مهربونه فقط یه دهه ی شصتیه بدشانسه ، خداجون کمک کن به همه ی اونایی که شغل و همسر ندارن یه شغل خوب و یه همسر مناسب بده . الهی آمین
کاربر قدیمی هستم ولی نمیدونم چرا رمزارو هی یادم میره مجبورم کاربری جدید بزنم 😬🤔😬خداروشکر بعد ۱۴سال به آرزوم رسیدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.