2777
2789
تیروئید هر ۳ماه یکبار تغییر میکنه کی آزمایش تیروئید دادی ؟چون تیروئید پرکار باعث هراس و تپش قلب میشه

من دو هفته پیش از دادم خوب بود

نوار قلب دادم تپش داشتم

معاینه قلبم رفتم دکتر گفت قلبت تند میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید هم عوارض داروهای لاغری ت باشه بهرحال نیازه که حتما بری دکتر متخصص منم دقیقا الان باز شروع شد ...

جدی میگی؟ چرا میتپه قلبت عزیزم؟ 

اره دارو لاغری هم میخورم 

خیلی به طوری که سرم رو بالش ومتکا تکون میخورد  پرو پرانول میخوردم ،رفتم دکتر تیروئیدم خودبه خود ...

فشارتم پس بالا میرفته ک سرت تکون میخورده

من الان کف پای چپم سینه پامم درد میکنه

دست گذاشتم نبض میزنه

بخاطراضطراب اینا وکلا افسردگی

این دوسال اخیرم

تپش قلب دارم

گاهی پراپرانول میخورم

اضطراب جدایی

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بخاطراضطراب اینا وکلا افسردگی این دوسال اخیرم تپش قلب دارم گاهی پراپرانول میخورم اضطراب جدایی

عزیزم داری جدا میشی؟ 

پس خیلی تحت فشار قلبت

حتما چکاپ برو چون اینجوری قلبت چیزیش میشه

عزیزم داری جدا میشی؟  پس خیلی تحت فشار قلبت حتما چکاپ برو چون اینجوری قلبت چیزیش میشه

جدا شدم یک سال ونیم هست

هنوزم درد دارم 

خیلی مراقب تپشت باش چطوری میزنه قلبت؟

الان نمیزنه

گاهی میزنه کم

گاهی زیادتر

الان نبض مو می گیرم