2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تپش قلب چیز مهمی نیست. نگران نباش تقریبا همه دارن. منم داشتم. رفتم پیش متخصص قلب. گفت تپش قلب به تنهایی مهم نیست. اگه علائم دیگه ای همراش باشه می تونه مهم بشه. اگه اذیتت می کنه پروپرانولول بخور(دکتر گفت). 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
اره همیشه،  بخاطر فشار  عصبی و استرسه، اگه شدید بود و تکرار شد برو دکتر   قرصش رو م ...

یعنی الان تپش قلب گرفتی؟ 

استرس داری؟ 

من قلبم میتپه پرانول خوردم و گلاب مالیدم ب سینم

تپش قلب چیز مهمی نیست. نگران نباش تقریبا همه دارن. منم داشتم. رفتم پیش متخصص قلب. گفت تپش قلب به تنه ...

عزیزم سلام

ولی بخدا تپش قلب خطرناک

همیشه قبل حملات قلبی تپش قلب میره بالا

عزیزم سلام ولی بخدا تپش قلب خطرناک همیشه قبل حملات قلبی تپش قلب میره بالا

حتما با این یه علامت، خطری آدمو تهدید نمی کنه که دکتر با اطمینان به من گفت چیزی نیست. دکتر خیلی خوبی هم بود.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
یعنی الان تپش قلب گرفتی؟  استرس داری؟  من قلبم میتپه پرانول خوردم و گلاب مالیدم ب سینم

اره همینکه داشتم جوابت می‌نوشتم تپش قلب اومد،

دیگه برام عادی شده

من خیلی استرس دارم و فشار عصبی روم خیلیه 

دکترم رفتم اکو گرفت  گفت مشکلی ندارم ولی برام پروپرانول نوشت میخورم هر وقت شدید بشه

ایشالا طوری نیست نگران نباش

منم تپش قلب دارم, رفتم دکتر گفت قلبت مشکلی نداره بخاطر استرس, بعضی موقع هام بعد از غذا خوردن میگیرم, پروپنالول خوردی دیگه الان میاد پایین, نفس عمیق هم خیلی تاثیر داره امتحان کردم

برای سلامتی امام زمان صلوات
اره همینکه داشتم جوابت می‌نوشتم تپش قلب اومد، دیگه برام عادی شده من خیلی استرس دارم و فشار عصبی رو ...

حتما مضطرب شدی

رو قلبت دراز نکشیدی؟ ممکن ی لحظه تنفست بهم ریخت تپش قلبت رفت بالا