hdhvdhf مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 367 عنوان چطوری میشه لینک را به صورت نوشته زد 88 بازدید | 9 پست بعضی افراد یه نوشته ای میزنن (از اینا @ هم ندارند)بعد ان نوشته مثل لینک عمل میکنهکسی میدونه چطوری؟ الان که نفرین رو خوندی نفرین شدی... الان یه هیولا پشت سرته و منتظره پشتت رو نگاه کنی تا سرت را از تنت جدا کند😈 1401/06/19 | 00:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205938 فک کنم لینکو بزار بعد ویرایش بزنی وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
hdhvdhf مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 367 فک کنم لینکو بزار بعد ویرایش بزنی چه ویرایشی؟ الان که نفرین رو خوندی نفرین شدی... الان یه هیولا پشت سرته و منتظره پشتت رو نگاه کنی تا سرت را از تنت جدا کند😈
پروانه_بی_بال عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 4050 لینکتو کپی کن گاهی اوقات باید لبخند ساختگی به تن وانمود کنی که هرگز چیزی اتفاق نیفتاده است.و این تسلیم شدن نیست بزرگ شدن است.
hdhvdhf مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 367 برو تاپیک کاپ کیک عصبانی اونجا یاد داده باشه الان که نفرین رو خوندی نفرین شدی... الان یه هیولا پشت سرته و منتظره پشتت رو نگاه کنی تا سرت را از تنت جدا کند😈
پروانه_بی_بال عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 4050 لینکتو میزنی ب این گاهی اوقات باید لبخند ساختگی به تن وانمود کنی که هرگز چیزی اتفاق نیفتاده است.و این تسلیم شدن نیست بزرگ شدن است.
پروانه_بی_بال عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 4050 بالایی رو لینکی ک کپی کردی رو میزنی پایینی هم متنی ک میخایی باشه رو مینویسی بعد اضافه کردن رو میزنی گاهی اوقات باید لبخند ساختگی به تن وانمود کنی که هرگز چیزی اتفاق نیفتاده است.و این تسلیم شدن نیست بزرگ شدن است.
hdhvdhf مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 367 لینکتو میزنی ب این این جوری؟ الان که نفرین رو خوندی نفرین شدی... الان یه هیولا پشت سرته و منتظره پشتت رو نگاه کنی تا سرت را از تنت جدا کند😈
hdhvdhf مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 367 بالایی رو لینکی ک کپی کردی رو میزنی پایینی هم متنی ک میخایی باشه رو مینویسی بعد اضافه ... ممنون بابت راهنمایی الان که نفرین رو خوندی نفرین شدی... الان یه هیولا پشت سرته و منتظره پشتت رو نگاه کنی تا سرت را از تنت جدا کند😈