2777
2789
عزیزم یک سوال اون موجود ولم میکنه

عزیزم حس میکنم اصلا اون موجود نیست تو داری خودتو اذیت می‌کنی فقط

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم اینجور سوال هارو جواب نمیدم چون واقعا اگه غلط جواب بدم ممکنه با حرف من آینده تو تغییر کنه و ای ...

نه عزیزم من تصمیم خودم رو گرفتم در موردش فقط میخواستم حس شما رو هم بدونم

حس میکنم از اونجایی که به درس خیلی اهمیت میدی موفق میشی 🥰

سلام گلم یه خواسته ای دارم بنظرت میشه ؟ یا نه؟؟

دو اینکه شغل ایندم میشه بگید؟

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
بپرس

عشقم بهم چه حسی داره چی راجع بهم فکر میکنه‌

اون دختره حسی بهم دارن یعنی همو دوست دارن اگه نه پس دلیل اون کاراش چیه؟

کی می بینمش 

ماه تولدم مرسی🥺

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
تورو خدا اگه پیاممو دیدی میشه بگی من کی باردار میشم..؟؟ جنسیتش چیه توروخداا جوابمووبده

عزیزم باردار که حتما میشی ولی جنسیتش رو واقعا نمی‌دونم شاید دختر

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.

کسی هست جواب منو هم بده؟🤕

تو خیلی با ارزشی دختر ❤ در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه میگویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم

منمممم بگو ... حس میکنی همسر ایندم ساکن کجاس احتمالا ؟ داخل یونی باهاش اشنا میشم ؟

@qwertyuiopzahra ... نفسم لطفا منو زودتر بگو ، شارژم داره تموم میشه🥺♥️لطفااااا هر چی حست میگه رو بگو ... پلیز 🥺🧡و علوه بر اینکه میگی ساکن کجاس و ایا داخل دانشگاه باهاش اشنا میشم یا نه ، بگو تا اخر امسال شنا میشیم ؟ ویژگیای ظاهریش چیاس تقریبا ؟ خیلی برام مهمه ... لطفا بگو نفسم ... امضای خدا پای تک تک ارزوهات🌸