2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم میشه برامنم بگی بنظرت برام دعا گرفتن؟

نه عزیزم

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
بچه ها بخدا اعلان ها زیاده صبر کنین جواب میدم

درخواستمو قبول کن لطفا نفسم 🥺♥️

برام دعا کنید برگرده و باهم زندگی خوبی بسازیم ... هیچی بدون اون بهم نمیچسبه ... 💔امیدوارم همگیتون همیشه حاجت روا و خوشبخت باشین ... اگه از دست کسی کمکی برمیومد ، ممنون میشم کمکم کنه . دم همگی گرم🌸تاریخ تولدمم الکیه

@qwertyuiopzahra    

عزیزم اینجور سوال هارو جواب نمیدم چون واقعا اگه غلط جواب بدم ممکنه با حرف من آینده تو تغییر کنه و این خیلی بده

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
عزیزم اینجور سوال هارو جواب نمیدم چون واقعا اگه غلط جواب بدم ممکنه با حرف من آینده تو تغییر کنه و ای ...

در مورد من بگو علی منو میخواد

فرشاد چی منو میخواد

اصلا با کدوم ازدواج میکنم

در مورد من بگو علی منو میخواد فرشاد چی منو میخواد اصلا با کدوم ازدواج میکنم

🤣🤦🏻‍♀️توالان باکدوم دوست داری ازدواج کنی خودشم دوتا🤣🤣🤦🏻‍♀️تودیگه کی هستی خواهر

سلام گلم بهم بگو شوهرم میاد واسه اشتی یا ن اگه میاد کی؟؟؟  اگه بهش بگم خونه رو جدا کن جدا م ...

تو رو خدا جوابم بده این چند روزه فکرم درگیره😔

برای سلامتی دخترم لطفا ۵ صلوات بفرستید 🙏 و واسش دعا کنید خوب بشه😔