2777
2789
عنوان

خدایا منو بکش از دست مامانم

2232 بازدید | 9 پست

خانما دیگه دارم روانی میشم دختر عمه ی مامانم با شوهرش دعواش شده و شوهرش از خونه انداختش بیرون با بچه هاش آواره شدن هیجا ندارن برن چندروزه هی زنگ میزنن ب من مستقیمو غیر مستقیم میگن میخوایم بیایم اونجا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز باز دخترش زنگ زد ۲۰ سالشه زد زیر گریه گفت خسته شدم دوس دارم بیام پیشت فردا قراره برن ی شهر دیگه سرکار فقط امشب هیجا نداشتن برن گفت میشه بیایم خونتون بچه ها توروقران میگفتم نننن؟؟؟؟گفتم باشه بیاین مامانم داره خودشو جررررر میده واسه ی شب ک مهمون میخواد بیاد براش

امروز باز دخترش زنگ زد ۲۰ سالشه زد زیر گریه گفت خسته شدم دوس دارم بیام پیشت فردا قراره برن ی شهر دیگ ...

از ساعت ۳ تا الان بقران داره غر میزنه حیثیتمو پیش درو همسایه ام برد صداشو انداخته تو سرش ک تو گوه خوردی مهمون دعوت کردی غلط کردی خودت کمی خودتم زیادیی باید گمشی

توکار درستی کردی ک کمکشون کردی خدا عوضشو بهت میده خداروشکر کارپیدا کردذن ک برن -با مادرت اروم صحبت کن بگو مادرمن گرفتاری برا همست نمیخان بیان تااخر با ما زندگی کنن که ی شب میمونن میرن سراغ کاری که پیدا شده

2790
2778
2791
2779
2792