2777
2789

عمم کلا هم ۲۸ سالشه بخاطر دخالت های خانواده شوهرش یک سال و نیم قهر اومد و دادخواست طلاق داد خانواده شوهرش از اون بی شرف ها بودن زود رفتن یکیو واسه پسره گرفتن تا زودتر عمم رو طلاق بده بعد پسره هی میومد قسم می‌خورد که دست به دختره نمیزنه خودش برگرده بره خونه باباش پسره بچه ننه حریف خانواده نمیشد 

عمم خونه برا خودش گرفت اساسش رو چیند شوهرشو دوست داشت هرچند وقت میومد ی سر میزد میرفت مثل اینکه پسره تا خیالش از اینور راحت شده اونطرف هم رفته سراغ زنش در کل خیلی راحت با احساس دونفر بازی کرد احمق و دو نفر رو همزمان باردار کرد تا مجبور باشن باهاش زندکی کنن

الان به عمم میگم‌طلاق بگیر میگه خونه از خودم اسباب از خودن شغل هم که دارم دلش کن بزار همینکه پسرم بابا داره و خودم مطلقه نیستم خوبه 

یجورایی دل شکسته از مردها شده امیدی به زندکی مجدد نداره فقط تحمل میکنه

من فقط واسه زن دومی متاسفم

اگه مخالفی ریپ نزن

وای واقعاراست میگی هووشم میادخونشون خیلی جونه خواهرشوهرت خوب طلاق نگرفته

نه هووش هیچوقت نمیاد حسودیش میشه حتی حسودیش میشد بچش خواهر شوهرمو دوس داره دیگه نمیزارع بچش هم بیاد  . خواهرشوهرم چون مادر نداشت زن باباش هم باهاشون خوب نبود و راش نمیداد . نتونست جدا شع شرایطش رو نداشت . شوهرشم پسرخالشه

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع شوهرش چندوقت یه بارمیادپیشش باشوهرش خوبه

شوهرش از نظر پول و خورد و خوراک خیلی بهشون میرسه براشون هر روز کلی خرید میکنع میاره پولداره  . اما مث یه مهمون هر روز میاد سر میزنه میره .دیگ نه هیچ لباسی خونه خواهر شوهرم دارع نه هیچوقت شب میمونه . 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

[QUOTE=251960478]نه اون شهره یه ربع بیست دیقه اصلاخواهرشوهرت باهووش رفته دعواکنه یاباشوهرش

اون زمان  کع زن گرفته بود من بچه بودم هنوز ازدواج نکرده بودم هر چند شوهرم پسر عمومه . خواهرشوهرم میگف یه بار رفتم دادگاه شوهرم امد دنبالم گفت بیا بریم خونه این مسخره بازیا چیه به زور اوردتم خونه