2777
2789

اگه طبق نموداره ودکترش میگه خوبه تلاش خاصی لازم نیس بکنی

سوپ وکته باماهیچه درطول هفته چند بار بده میان وعده پوره وکره بده آب قلم درست کن توسوپ هاش بریز

به بیسکوییت و...اصلن عادتش نده همینکه غذای سالم بخوره کافیه 

تخم بلدرچین هم خیلی خوبه 

همه اینا روطبق برنامه غذایی که باید بدی بده 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرنی با برنج ایرانی درست کن بدش. و یه قاشق شیره انگور بریز روش تپلی میکنه . حریره بادوم با شیره انگور و نباط . ماهیچه گوسفندی بکیر از صبح بذار تو آب رو گاز تا ظهر ۶‌ . ۷ ساعت بپزه بعد یکم نمک و اینا بزن و بلغور گندم اضافه کن میشه مث حلیم بهش بده .گوشت بلدرچين بذار ۷ ۸ ساعت رو شعله گاز خوب نرم بپزه یکمم پیاز و ادویه و نمک خیلی کم اگر گوشتو خورد که هیچ اگر نخورد آبش بریز تو شیشه بدش خیلی خاصیت داره . من خیلی از این کارا کردم اما دخترم اصلا اشتها نداره اصلا الان دوساله نیمشه ۹ کیلوعه هرچقدر زحمت میکشم هیچی هرچقدر مکمل میدم هیچی حالا شما بده انشالله بخوره 

از ۸ ماهگی پنکیک موز درست کن براش. تخم مرغ آب پز با پودر پسته و ر وغن زیتون بپاش روش بدش بخوره . صبح ناشتا بهش خاک شیر که از شب قبل خیس کردی یه قاشق مربا خوری بده اشتهای باز کنه . ولی من همه لی کارا کردم نشد شاید رو بچه شما اثر بذاره 

💖