2821
2789
عنوان

کربلا

223 بازدید | 28 پست
دوستای گلم که مثل من در انتظار نی نی هستید میخوام برم کربلا بیایید اسماتونو بگید به امید خدا رسیدم کربلا براتون دعا کنم انشالله به حق آقام امام حسین همگیمون حاجت روا بشیم السلام علیک یا ابا عبدالله
الهی و ربی من لی غیرک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توروخدامنویادت نره..مجردم ولی هفت ساله ارامبخش میخورم..میترسم به اینخاطرشوهرنکنم..ابه امام حسین بگوازقرصهاش دیگه حالش بهم میخوره...معجزه ای بشه وقرصشرودیگه نخادبخوره..افسردگی.هراس.اضطراب.شک.وسواس.ترس...اوووه..چی بگم خواهر..خسته م...توروقران بهامام حسین بگوبااین اوضاعش خوب بشه.بتونه ازدواج کنه ونعمت مادرشدن روازدست نده
........
سلام وای خوش به حالت اوا خانم،تو روخدا برام دعا کن چند روز کارم شده گریه دیگه طاقت ندارم بگو امام حسین حاجت منم بده منم مامان بشم و هر چه زودتر برم پابوسش چقدر این روزا دلتنگ و تنهام منتظرم یه جا پیدا کنم تا حرف بزنم از همه التماس دعا دارم
مهربان خدایم ،دوستت دارم
سلام . مدتهاست نیومدم نی نی سایت امروز قسمت شد بیام و به این تاپیک برسم و عزیزم لطفا برای منم دعا کن . انشالله حاجت روا باشی از اونجا دست خالی برنمیگردی . به امام حسین از طرف من بگو . کسی که هدیه میده هدیه شو پس نمیگیره . خیلی یادم کنی لطفا
خدایا شکرررررررررر
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لک صورت 😭😭

qeooooooo | 45 دقیقه پیش

فوق تخصص غدد

hlima | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز