2821
2789
عنوان

کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 28 پست
التماس دعا
بابا بزرگ مهربونم دلم برات یه ذره شده. دلم واسه قصه هات واسه اون تن صدات تنگ شده. بابا بزرگ قشنگم واسه بقلت واسه اون  ته ریش سوزنیت دلم یه عالمه تنگ شده.دلم واسه اون حس آرامشی که وقتی موهامو می‌بافتی تنگ شده. میشه یه صلوات واسه شادی روح بابابزرگم بفرستید ده ساله بی قرارشم نیست پیشمون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

1-آوا 2-مهناز 3-ایلیا 4-shima 5-خانوم سبز 6-زیتون14 7-شیما 8-عروسک ناز 9-sanaziii و مادرش 10-sakine27 11-زهرا و فاطمه و داوود 12-مهاجر.... 13-الناز64 14-ارگین 15-مامان خوشبختی 16-سحر 17-elin 18-tala 19-پرگل 20-آسمان آرام
الهی و ربی من لی غیرک
لطفا منو هم دعا کن عزیزم، زیارتت هم قبول
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
دوستای گلم انشالله همگی حاجت روا بشید قول میدم حتما اسماتونو تکتک ببرم و دعاتون کنم بازم کسی بود اسمشو بزاره یادداشت میکنم التماس دعا
الهی و ربی من لی غیرک
مینام نایبوزیاره باش خوش ب سعادتت سلام منوب اقبرسون بگومن خیلی اینروزامحتاجشم تنهام نذاره بحق سه سالش
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
خیلی التماس دعا دارم عزیزم.منم اونجا یادت باشه.((سمیه))
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن آمین . «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
سلام آوا جان خوش به سعادتت خدا چقدر دوست داشته که قسمتت کرده چنین روزهایی کربلا باشی. تو رو به امام حسین قسمت میدم من رو فراموش نکن 10 سال که منتظر نی نی هستم تا به حال 5بار انتقال جنین دادم که متاسفانه جوابشون منفی بوده دارم برای 6مین بار اقدام میکنم دعا کنه امام حسین نا امیدم نکنه . امیدوارم که خودت و تمام دوستان حاجت روا بشن
سلام دوستای عزیزم من از سفر کربلا برگشتم همگیتونو دعا کردم انشالله به حق آقا امام حسین همگی حاجت روا ...

سلام زیارتتون قبول؛ سوالی داشتم من همسرم میخواد بره کربلا؛ چه لوازم ضروری براش بزارم خودم نمیدونم ؛ لباس واسه چند روز باید بزارم؟

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

فوق تخصص غدد

hlima | 41 دقیقه پیش

آزمایش بارداری

f8228 | 42 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز