دوستای گلم که مثل من در انتظار نی نی هستید میخوام برم کربلا بیایید اسماتونو بگید به امید خدا رسیدم کربلا براتون دعا کنم انشالله به حق آقام امام حسین همگیمون حاجت روا بشیم
السلام علیک یا ابا عبدالله
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
عزیزم خیلی ممنون که به یاد ما هم بودی، اگه امکانش هست از طرف من یه سلام به امام حسین و شهدای کربلا بگو، انشالا دست پر برگردی عزیزم، بازم از لطفت ممنونم
مینام نایبوزیاره باش خوش ب سعادتت سلام منوب اقبرسون بگومن خیلی اینروزامحتاجشم تنهام نذاره بحق سه سالش
ب هرچه غیرازخداامیدداشته باشی خداتوراازهمان چیزناامیدخواهدکرد😳😳😳😳وقتی میگویم برایم دعاکن یعنی کم اورده ام یعنی دیگرازدست خودم برای خودم کاری برنمیاید😞😞😞😞خدایامنتظرمعجزه ام یادت نره فقط تورودارم😢😢😢😢😢😢😢😢😢
سلام آوا جان خوش به سعادتت خدا چقدر دوست داشته که قسمتت کرده چنین روزهایی کربلا باشی. تو رو به امام حسین قسمت میدم من رو فراموش نکن 10 سال که منتظر نی نی هستم تا به حال 5بار انتقال جنین دادم که متاسفانه جوابشون منفی بوده دارم برای 6مین بار اقدام میکنم دعا کنه امام حسین نا امیدم نکنه . امیدوارم که خودت و تمام دوستان حاجت روا بشن