2777
2789
عنوان

پریودی🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 37 پست
بفرمایید 

من چند ماه پریودی خیلی کمی داشتم و رفتم سونو و گفتن ک ضاخمت رحم داری و  باید قرص مجسترول استفاده کنی،دو ماه خوردم و پریودیم خیلی زیاد شده بود،اما دیگه سونو نرفتم،الان دوباره پریودیم کم شده چکار کنم😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

من 5روز بود شد چار روز

بعدم 3 روز

هر 25روز میشدم

الان رسیده به هر 31روط

از وقتی واکسن زدم اینجوری شدم

خیلی چیزا رو پریودی تاثیر داره اب و هوا استرس مشغله های ذهنی کم و زیاد شدن وزن و.... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم کیست کمتر از دو روز اتفاق میوفته شما استرست رو کم کن اگر مجردی فعالیت بدنی بیشتری داشته باش ...

در طول روز پیاده روی خیلیییییی دارم،و حتی توی خونه هم بیکار نیستم فعالیت زیاد دارم

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃
من چند ماه پریودی خیلی کمی داشتم و رفتم سونو و گفتن ک ضاخمت رحم داری و  باید قرص مجسترول استفاد ...

فعالیت بدنیت رو کم کن بیشتر از ماهی ۲بار زعفران مصرف نکن  ضخامت رحم اصلا شوخی نیست عزیزم

من 5روز بود شد چار روز بعدم 3 روز هر 25روز میشدم الان رسیده به هر 31روط از وقتی واکسن زدم اینجور ...

منم ۳ دوز زدم،و شمال زندگی میکنم🥲استرسم که فراوووون 

تنها چیزی ک تو زندگیم زیاده استرسه،مخصوصا از وقتی دوستان گفتن کیست ممکنه داشته باشی بیشترم شده،وقت پزشک رفتن بعد از ظهراا ندارم چون سرکارم،و سونو بعد از ظهرا بازه وگرنه یه سونو میدادم

فعالیت بدنیت رو کم کن بیشتر از ماهی ۲بار زعفران مصرف نکن  ضخامت رحم اصلا شوخی نیست عزیزم

زعفرون ک اصلا نمیخورم،فعالیت بدنیم هم چشم

[QUOTE=251904411]در طول روز پیاده روی خیلیییییی دارم،و حتی توی خونه هم بیکار نیستم فعالیت زیاد دارم[/QUOیکم فعالیتت رو کم کن برای مثال وقتی اومدیخونه دو ساعت استراحت کن و بعد آروم آروم شروع به کار های خودت کن

من چند ماه پریودی خیلی کمی داشتم و رفتم سونو و گفتن ک ضاخمت رحم داری و  باید قرص مجسترول استفاد ...

پن روزه بود😥مث من ۲،۳ روزه بود؟

فعالیت بدنیت رو کم کن بیشتر از ماهی ۲بار زعفران مصرف نکن  ضخامت رحم اصلا شوخی نیست عزیزم

جدی میگین؟؟به من گف بیا رحمتو بتراشم،من نرفتم و قرص خوردم،ممکنه دوباره برگشته باشه؟؟علایمش چیه؟؟؟

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
رحمت رو نتراشیااا ممکنه عفونت بگیری علایمش کمبود خون و سوزش در هنگام پریودی

ممنون مهربونم🌺🌺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز