2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دان نشد  کی کشت چرا کشت چطور کشت کجا کشت واسه چی کشت

رحمان کشت از طریق شنود گوشی یکی از بچه ها فهمیدن ک اون پسرتپله ب امید گفته اینا میخان کوکایین جابجا کنن بردش تو جنگل با گلوله زد تو مخ بدبخت همه هم فک میکردن امید پناهنده شده

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷

اخ جیگرم کباب شد اون رحمان پفیوز کشتش

خودمون کم بدبختی داریم هر هفته غصه جاویدو رفیقاش باید بخوریم🥺

گـــر نگــهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🤍🌱میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟ 🥲تو تاپیکای جنجالی تگم کنید تگ دوس دارم😂
رحمان کشت از طریق شنود گوشی یکی از بچه ها فهمیدن ک اون پسرتپله ب امید گفته اینا میخان کوکایین جابجا ...

شتت

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

این شاگرد تپله رفته دستشویی و همون موقه رحمان با بهمن حرف میزده گفته که کوک رو زدم عالیه عالیه و این تپله شنیده و با امید حرف زده گوشی آیفون هم داخل دستش بوده چون شنود داشته طلا فهمیده و امید رو بردن

2790
2778
2791
2779
2792