2777
2789

امید کشتن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کییی😐چراااا

رحمان 

برا ک فهمید بار کوک میخان وارد کنن

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

یکی از اون پسرا که کشتی گیر بود   

بعد از کشتی جاوید میره سرویس بهداشتی رحمان هم همونجا بوده رحمان داشت با بهمن درمورد مواد صحبت میکرد میگفت خالصه عالیه و این چیزا 

پسره هم میشنوه می ترسه میره به امید میگه که یه کاری براشون انجام بده 

امید هم میره با رحمان و طلا صحبت میکنه هر دو عصبانی میشن طلا پسره رو تهدید میکنه میگه اگه بری به کسی بگی خانوادتو میکشیم 

بهمن هم به رحمان دستور میده که امید و بکشین  رحمان هم امید و میکشه

وطن بسوزد و من در جوش و خروش نباشم؟ خداکند که بمیرم و وطن فروش نباشم🇮🇷✌️️

یکی از اون پسرا که کشتی گیر بود    بعد از کشتی جاوید میره سرویس بهداشتی رحمان هم همونجا ب ...

و منی که فک میکردم چقدر آدمای خوبین😐😂😂

سخت ترین جای درس خوندن اونجایی که با عذاب وجدان میشینی سریال میبینی:)))
و منی که فک میکردم چقدر آدمای خوبین😐😂😂

وای منم😑

همین پسره به جاوید و رفیقاش میگه که باری که قرار بود ببریم مواد بود

وطن بسوزد و من در جوش و خروش نباشم؟ خداکند که بمیرم و وطن فروش نباشم🇮🇷✌️️