2821
2789

بستگی به رشته ات داره. 

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیراپزشکی

من پیراپزشکیم.چون رشتم خیلی مرتبطه با کامپیوتر حتما لازمه.

برا بقیشون ولی در اون حد نیاز نیس.مگر اینکه بگن پاورپوینت درست کنین یا تحقیق و همچین چیزایی

من پیراپزشکیم.چون رشتم خیلی مرتبطه با کامپیوتر حتما لازمه. برا بقیشون ولی در اون حد نیاز نیس.مگر ای ...

چیه رشتتون

من اصلا از پاورپوینت و اینا سر درنمیارم به مشکل میخورم؟

چیه رشتت من نمیدونم چی قبول میشم ولی پیراپزشکیه

منم پیرا میخونم لپتاپ دارم ولی ضروری نیس 

دانشگاه وخوابگاه اتاق سایت دارن هرموقع لازمت شد و نتونستی تهیه کنی برو اونجا از سیستم استفاده کن❤️

پیراپزشکی

فکر نکنم زیاد لازم بشه. ببین برای یک سری کارها مثل تحقیق و  ارائه و پاورپوینت و اینا شاید لازم بشه که اون رو با کامپیوتر خونگی یا کافی نت هم میتونی انجام بدی

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز