2777
2789

بستگی به رشته ات داره. 

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پیراپزشکی

من پیراپزشکیم.چون رشتم خیلی مرتبطه با کامپیوتر حتما لازمه.

برا بقیشون ولی در اون حد نیاز نیس.مگر اینکه بگن پاورپوینت درست کنین یا تحقیق و همچین چیزایی

من پیراپزشکیم.چون رشتم خیلی مرتبطه با کامپیوتر حتما لازمه. برا بقیشون ولی در اون حد نیاز نیس.مگر ای ...

چیه رشتتون

من اصلا از پاورپوینت و اینا سر درنمیارم به مشکل میخورم؟

چیه رشتت من نمیدونم چی قبول میشم ولی پیراپزشکیه

منم پیرا میخونم لپتاپ دارم ولی ضروری نیس 

دانشگاه وخوابگاه اتاق سایت دارن هرموقع لازمت شد و نتونستی تهیه کنی برو اونجا از سیستم استفاده کن❤️

پیراپزشکی

فکر نکنم زیاد لازم بشه. ببین برای یک سری کارها مثل تحقیق و  ارائه و پاورپوینت و اینا شاید لازم بشه که اون رو با کامپیوتر خونگی یا کافی نت هم میتونی انجام بدی

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
2790
2778
2791
2779
2792