2789
بله واقعا کمر پدرومادرم زیر بار جهیزیه ام له شد  البته خیلیاشم چندسال پیش گرفتن مثلا مارک ناسی ...

برعکس ما ؛ کلا ما دختر میدیم و عروس میگیرم ؛ اصلا سخت گیری نمی‌کنیم ؛ عروسای جدید هم پاتختی نمیگیرن که چیزی نشون بدن ؛ دوست منم عروس اصفهانی ها شده ؛ میگه حتی مهمونی هاشونم خیلی سنگین و پر زرق و برق برگذار میکنن ؛ همونجا کلا خاستگار اصفهانی رو کنکل کردم ؛ اصلا توانایی رقابت ندارم😂🤚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله واقعا کمر پدرومادرم زیر بار جهیزیه ام له شد  البته خیلیاشم چندسال پیش گرفتن مثلا مارک ناسی ...

البته اینم بگم دخترای اصفهانیم کم توقع نیستن ؛ دوست اصفهانی سر حلقه و طلا دهن شوهرشو سرویس کرده بود😂😂 این قضیه دو طرفست

برعکس ما ؛ کلا ما دختر میدیم و عروس میگیرم ؛ اصلا سخت گیری نمی‌کنیم ؛ عروسای جدید هم پاتختی نمیگیرن ...

راس میگه  ما اصفهانیا خیلی اهل تعارف هستیم 

اکثر عیدها و مناسبت هارو واسه عروس طلا میبریم

واسه شب یلدی عروس سنگ تموم میذاریم

واسه عید و سفره هفت سینش بهترین هارو میخریم 

واسه وقتی ام حامله میشه مادر خود دختره براش تاسیانه یا همون هَوَسانه میبره ک شامل حلیم بادمجون و مرغو ماهی شکم پر و دو مدل برنج و انواع دسر و سالاد و اجیل و کیک و شیرینی 

خلاصه خیلی بریز و بپاش داریم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
راس میگه  ما اصفهانیا خیلی اهل تعارف هستیم  اکثر عیدها و مناسبت هارو واسه عروس طلا میبریم ...

چقدرر سختتت؛ البته پول باشه اوکیه و خوش میگذره ؛ من اکثر اصفهانیایی که اطرافم دارن پولدارن و وضعشون خوبه اینجوری لاکچری زندگی‌میکنن ؛ خدا بیشترش کنه❤❤🥰