2789
بله واقعا کمر پدرومادرم زیر بار جهیزیه ام له شد  البته خیلیاشم چندسال پیش گرفتن مثلا مارک ناسی ...

برعکس ما ؛ کلا ما دختر میدیم و عروس میگیرم ؛ اصلا سخت گیری نمی‌کنیم ؛ عروسای جدید هم پاتختی نمیگیرن که چیزی نشون بدن ؛ دوست منم عروس اصفهانی ها شده ؛ میگه حتی مهمونی هاشونم خیلی سنگین و پر زرق و برق برگذار میکنن ؛ همونجا کلا خاستگار اصفهانی رو کنکل کردم ؛ اصلا توانایی رقابت ندارم😂🤚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله واقعا کمر پدرومادرم زیر بار جهیزیه ام له شد  البته خیلیاشم چندسال پیش گرفتن مثلا مارک ناسی ...

البته اینم بگم دخترای اصفهانیم کم توقع نیستن ؛ دوست اصفهانی سر حلقه و طلا دهن شوهرشو سرویس کرده بود😂😂 این قضیه دو طرفست

برعکس ما ؛ کلا ما دختر میدیم و عروس میگیرم ؛ اصلا سخت گیری نمی‌کنیم ؛ عروسای جدید هم پاتختی نمیگیرن ...

راس میگه  ما اصفهانیا خیلی اهل تعارف هستیم 

اکثر عیدها و مناسبت هارو واسه عروس طلا میبریم

واسه شب یلدی عروس سنگ تموم میذاریم

واسه عید و سفره هفت سینش بهترین هارو میخریم 

واسه وقتی ام حامله میشه مادر خود دختره براش تاسیانه یا همون هَوَسانه میبره ک شامل حلیم بادمجون و مرغو ماهی شکم پر و دو مدل برنج و انواع دسر و سالاد و اجیل و کیک و شیرینی 

خلاصه خیلی بریز و بپاش داریم

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
راس میگه  ما اصفهانیا خیلی اهل تعارف هستیم  اکثر عیدها و مناسبت هارو واسه عروس طلا میبریم ...

چقدرر سختتت؛ البته پول باشه اوکیه و خوش میگذره ؛ من اکثر اصفهانیایی که اطرافم دارن پولدارن و وضعشون خوبه اینجوری لاکچری زندگی‌میکنن ؛ خدا بیشترش کنه❤❤🥰