2777
2789
عنوان

طلاق

306 بازدید | 20 پست

سلام دوستان خیلی دلم گرفت ۴سال خیلی واسه زندگیم زحمت کشیدم و کمک مالی کردم تو زندگیم ولی شوهرم حتی یکبار منو اولویت قرار نداد و حالام دیگ منتظر توافق و طلاق فوق العاده زیاد واسه خواهراش مادر پدر داداشش جاریش ارزش قائل اما منو دخترمو رها کرده این روزا خیلی حالم بده از طرفی جلو خانوادم خودمو قوی نشون میدم...

متاسفم واسه اینجور مردا😔😔😔

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن طلاق نگیری هر چقد میتونی بساز بچه داری احتمال ازدواجت خیلی کم میشه اخه 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
خیلی در حق منو دخترم نامردی کرد خیلی زیاد

اخه چطور دلش اومد بچه ی خودشو ول منه. لعنت بهش.. دیگه بچه ک بچه ی خودت بود اشغال🥺🥺

توروخدا حضانت بچه رو خودت بگیر

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
سعی کن طلاق نگیری هر چقد میتونی بساز بچه داری احتمال ازدواجت خیلی کم میشه اخه 

خیلی بیش از حد نامردی کرد الانم خودش پیشنهاد توافق و طلاق داده توضیحاتش اینجا نمیگنجه

اخه چطور دلش اومد بچه ی خودشو ول منه. لعنت بهش.. دیگه بچه ک بچه ی خودت بود اشغال🥺🥺 توروخدا حضانت ...

اصلا حتی صلاحیت نداره به این فکر کنم ک بچه رو بدم بره

اصلا حتی صلاحیت نداره به این فکر کنم ک بچه رو بدم بره

خدا ایشالله بهت توانایی و قدرتشو بده ک بتونی بچتو بزرگ کنی. من مطمئنم دو تاتون خوشبخت میشید. طلاق اخر راه نیس. طلاق بعضی موقع ها بهترین راهه. اصلا جلو بچت ناراحتی نکن.. حتی خودتم ناذاحت نباشـ.. هرادمی میره پی لیاقتاش

خدا ایشالله بهت توانایی و قدرتشو بده ک بتونی بچتو بزرگ کنی. من مطمئنم دو تاتون خوشبخت میشید. طلاق اخ ...

بچم ۱۰ماهش،۹ماهه حتی پیام نداده میخوام بچه رو ببینم!!

خودش پیشنهاد توافق و طلاق داده و مطمئنم ک عشقو حالش ب جاس....

من نمتونم نظری بدم. راجبت زندگیت عزیزم  هرجوری ک خودت میدونی درسته عمل کن، یا از خانوادت مادرت کمک بگیر ، اگر واقعا میدونی ک نمتونی بمونی و اشتباهه نمون

بچم ۱۰ماهش،۹ماهه حتی پیام نداده میخوام بچه رو ببینم!!

خاک تو سرش.. بره گمشه همون بره بهتره... اگه بمونی تا اخر عمر پیر میشی.. بره گمشه عوضی آشغال

خاک تو سرش.. بره گمشه همون بره بهتره... اگه بمونی تا اخر عمر پیر میشی.. بره گمشه عوضی آشغال

بخدا تو اینه ک نگاه میکنم ۳۰سالم چهرم شادابی زیباییشو از دست داده خیلی خیلی ب خاطر دل خانوادش منو آزار داد خیلی زیاد