2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 20 پست
بخدا تو اینه ک نگاه میکنم ۳۰سالم چهرم شادابی زیباییشو از دست داده خیلی خیلی ب خاطر دل خانوادش منو آز ...

هعی خواهر عب نداره خدا بزرگه.. ی روزی ی جایی خدا جواب همه ی ادمایی ک بد کردنو میده. دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیطم سعی کن واسه زندگیت انقدا بودن طرف مرده هزار غلط کرده باز ساختن و اخر خوب شده ولی طلاق بگیری خیلی دشواره خیلی حس تنهایی و همونایی که میگن طلاق بگیر 4 زوز دیگه میگن کاش ساهته بودی بخدا تنفرم که داشته باشی جدا نشو بساز باهاش فک میکنی مردای دیگه چی چی هستن

تلاش کن اگه بچه نداشتی میتونستی ازدواج کنی الان خیلییی سخته خانوادش ممکنه خوشحال شن  تو بمون جدا نشو 4 روز دیگه میره زن میگیره و تویی که باید بمونی بچه اونو بزرگ کنی 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

ما فامیلمون جدا شد چون اقاهه خانوادش دخالت میکردن الان زنه شوهر نکرده و به شدت روحیه اش ضعیف شده ولی مرده زن گرفته یه بچم داره چقدرم خوشحاله

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم