2777
2789
عنوان

بن بست

194 بازدید | 17 پست

تمام زندگی واسم شده عذاب 

مشاور میگفت برو اونور شهر خونه اجاره کن مستقل شو 

خودش مرده دلش خوشه 

مستاجری رفتم بنگاهیها هیز،تا میبینن تنهایی کو شوهرت راست بگی ؟دروغ بگی؟هردوجور مزاحمت میشن 

مالک متاهل بچه داره چ راحت طبقه پایین میده اجاره.

ناراحتم هست ک چرا اهل پادادن نیستی الم شنگه میکنن هنوز نیومده بیرونت میندازن همجا همینه از دادگاه و وکیلی ک بهت پیشنهاد میده تا مغازه دار و سوپری دم کوچه یا فضولی یا هیزی  

اونیک میگ من مث برادرتم اشغال پیشنهاد میده تا خانواده خودت ک نقشه واس سهم الارثت میکشن 💔

کاش بمیرن همشون 💔حالم خ بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه برات مقدوره شهرتو عوض کن مثلا برو تهران یا شهرای شمالی که معموله توش مستقل بودن و این مشکلات کم تر هست. اگه نه که با یکی برو تنها نرو بنگاه. من خودم قبل از ازدواجم شیش سال تنها زندگی کردم و هیچ وقت بنگاهمو تنها نرفتم. حتی داداشم به صابخونه م گفت ما دو نفریم منتها توی ماه من چند روز میام و شهر دیگه کار میکنم و ترفندای این مدلی... یا میتونی با مادر دوستت برو بگو برای خودت و مادرت میخوای خونه

اگه برات مقدوره شهرتو عوض کن مثلا برو تهران یا شهرای شمالی که معموله توش مستقل بودن و این مشکلات کم ...

یبار ب مامانم گفتم داداشمو ببرم بجای شوهر مسخره کرد گفت مردم دوست پسرشون داداش معرفی میکنن تو میخای داداشمو شوهر جا بزنی 

یمدت همونیک گفت مث داداشتم بردم آشنامونه متاهله دیگ بنگاهی ها مزاحم نشدن خود کثافتش بهم گیرداده هربار زنگ میزنه کاری داری کمکی میخای هستم جوابش نمیدم چون آخرین بار با پررویی منت گذاشت من کمکت کردم از دوست‌داشتنه پس .‌‌‌‌.‌..‌‌بکن برام 

نیاز جنسی رو گفت با گریه دست از سرم برداشت 

اگه برات مقدوره شهرتو عوض کن مثلا برو تهران یا شهرای شمالی که معموله توش مستقل بودن و این مشکلات کم ...

من بهشون گفتم شوهردارم شهر دیگ واس کار رفته بازم مزاحمم شدن صبر کردن بعد قرارداد خونه رو تمیز کردم سرم کلاه گذاشتن گفتم کاغذ دیواری نداره بنگاهی گفت تو بکن از اجاره کم میکنیم کردم بعدشم کارگر بردم تمیز کردم بعدش یهو دبه درآورد هم بنگاهی گفت کلید زاپاس باید بهم بدی گفتم ن 

هم صاحبخونه فرداش،ک کلید ساز بردیم نذاشت عوض کنیم وسایلمو نبرده گذاشتم تو همون خونه قبلیم 

یبار ب مامانم گفتم داداشمو ببرم بجای شوهر مسخره کرد گفت مردم دوست پسرشون داداش معرفی میکنن تو میخای ...

دیوونه ای گریه میکنی ضعف نشون میدی؟ تهدید کن بگو صداتو ضبط کردم یبار دیگه شمارت بیفته پی همه چیو به تنم میمالم که فقط ابروی تو رو ببرم پیش زنت و خانواده ش. جمع کن خودتو و... این قبیل صوبتا رو کن. داداشتم با عنوان داداشت ببری بهتره. که بعدا دروغت تو محل یا پیش صابخونه در نیاد. مخصوصا که الانا دیگه سیستمیه قولنامه ها و شناسنامه می بینن. امیدوارم زودتر بتونی توی ارامش و خالی از ازار مستقل شی

من بهشون گفتم شوهردارم شهر دیگ واس کار رفته بازم مزاحمم شدن صبر کردن بعد قرارداد خونه رو تمیز کردم س ...

ای بابا په لاشی بودن. نه ببین اینا جواب نیست که تنها بری بگی شوهرم شهر دیگه س و ... اینا انقد از این موردا دیدن میفهمن سریع. حتمنی با یکی برو که از خانوادته. نه فامیل و دوست و اشنا

دیوونه ای گریه میکنی ضعف نشون میدی؟ تهدید کن بگو صداتو ضبط کردم یبار دیگه شمارت بیفته پی همه چیو به ...

نمیشه چون مدارک و وسایلم خونشون امانته میترسم باهاش بحث کنم سرلج بیفته  بره برداره بگ خبرندارم دزد برده 

توروخدا برام دعا کن مستاحرم خونمو خالی کنه بره از این آوارگی دربیام بعد مدارک و وسایلم بیارم خونه خودم محتاج بقیه نباشم 

نمیشه چون مدارک و وسایلم خونشون امانته میترسم باهاش بحث کنم سرلج بیفته  بره برداره بگ خبرنگارم ...

به مستاجرت میتونس شرایطو بگی؟ ازش بخوای زودتر از موعد بلند شه و خسارتشو بگیره و خودتم پابه پاش دنبال خونه جدید براش بگردی

ای بابا په لاشی بودن. نه ببین اینا جواب نیست که تنها بری بگی شوهرم شهر دیگه س و ... اینا انقد از این ...

هیشکی ندارم فقط،دوتا داداش ناتنیم ک اونام ساده لوحن ی مامانم جامو لو میدن باز مامانم آوار میشه رو سرم یبار سال ۹۹حمله کرد ب خونم مامور آورد ریختن تو خونه گفتن مامانت شکایت کرده خودکشی کردی 

به مستاجرت میتونس شرایطو بگی؟ ازش بخوای زودتر از موعد بلند شه و خسارتشو بگیره و خودتم پابه پاش دنبال ...

موعد قراردادش گذشته نمیره ۱۰شهریور بود اردیبهشت بهش،گفتم خواهش کردم گفت نمیرم تیر مرداد هربار ادیت شدم گفتم شما مردی راحت خونه گیرت میاد برو گفت ن تازه سال دیگم میخام بمونم خونه مفت گیر آورده اجاره کم گفتم اجاره  رو زیاد کنم گفت شکایت میکنم ققط ۲۰درصد ک میشه ۳۰۰تومن از پارسال همجا کرایه ها ۳برابر شده این میگ فقط ۳۰۰اضافه میدم بیرونم نمیره س ماه بهش گفتم برو یبار نگفتم همون اسکرین شات گرفته میگ چون نگفتی منم نمیرم 

موعد قراردادش گذشته نمیره ۱۰شهریور بود اردیبهشت بهش،گفتم خواهش کردم گفت نمیرم تیر مرداد هربار ادیت ش ...

چه عجیییب! چرا ازش شکایت نمیکنی اگه موعد قرارادادش تموم شده؟ مگه میتونه بیشتر از قراردادش بمونه؟

چه عجیییب! چرا ازش شکایت نمیکنی اگه موعد قرارادادش تموم شده؟ مگه میتونه بیشتر از قراردادش بمونه؟

چندروز بیرون بودم واس انتخاب واحدم 

بعدش برم دفتر قضایی مامانم زنگید ک مستاجره تهدید کرده اگ دخترت بره شکایت کنه واسم پیام بیاد خالی نمیکنم و هارت پورت کردن گفتم ب جهنم شکایت میکنم این وسط مامانم دخالت میکنه 

چندروز بیرون بودم واس انتخاب واحدم   بعدش برم دفتر قضایی مامانم زنگید ک مستاجره تهدید کرد ...

از چیت شکایت کنه اخه اصن ذی صلاح نیست! ببین از این مشاوره حقوقیای رایگان پیدا کن تو نت سوال کن بی گدار به اب نزنی