2777
2789
عنوان

باید چیکار کنم

121 بازدید | 21 پست

با خانواده ی که نمیخوادت و میگن از خونه ما برو باید چیکار کرد فک نکنین دلیل خاصی داره اتفاقا از اینکه تو خونه ام عصبین میگن دخترای مردم بیرونن تو همش تو خونه اینم نتیجه کارای خودشون اون زمان که من ذوقشو داشتم نزاشتن الان دیگه ندارم روزی هزار بار میگن از خونه ما برو تک فرزندم ۲۰ سالمه جایی ندارم برم نمیزارن حتی کار کنم برای خودم درامد داشته باشم در همین حین خودشون هزار تومنم نمیدن بهم و میگن اینجوری میکنیم که بری از اینجا اخه شما که نمیخواستین چرا به دنیا اوردین کاشکی زبون داشتم باهاشون دعوا میکردم شاید اینقد بهم ظلم نمیشد چالبه بگم در ماه تنها خرجی که میکنم پول نته اون ۲۰۰ تومنه و زورشون میاد همونم نه لباس نه بیرون نه لوازم ارایش زندونی هم بهتر از منه

الان چیکار میتونم کنم به نظرتون که برم از اینجا

یه مدت برو خونه پدرمادربزرگ

شیما کاتوزیان حق میگفت🙏مذکر ها درخواست هم بدید نه رد میکنم نه قبول انقدر میمونید تا علف جلوتون سبز بشه🙏مونث های زن ستیز و دارای تفکرات خشک لیاقتشون درحد طالبان افغانستانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پانسیون

با کدوم پول؟

شیما کاتوزیان حق میگفت🙏مذکر ها درخواست هم بدید نه رد میکنم نه قبول انقدر میمونید تا علف جلوتون سبز بشه🙏مونث های زن ستیز و دارای تفکرات خشک لیاقتشون درحد طالبان افغانستانه

یه مدت برو خونه پدرمادربزرگ

تحویلم نمیگیرن اونام جفت خانواده خودمن فک میکنی مامانم عقده چیو داره سر من درمیاره همین بلا رو سر خودش اوردن الان داره رو من خالی میکنه

اه چقدر اعصاب خوردکن و بیخودنآخه وقتی نمیذارن کار بکنی دیکه حق ندارن بکن بار اضافه ای

کاشکی برا زلزله بم بودم به خدا بی کس و کار بودم دردش کمتر بود تا اینقد نخواستنمو تو سرم بزنن

هر حرفی دلشون میخواد میزنن بدون ذره عذاب وجدان نمیدونن بابت هر حرف اونا من تا چند روز تو ذهنم با خودم باید بجنگم

عزیزم اگه طرف به دلت نیست مقاومت کن و ازدواج نکن همینجا یه نفر بود تاپیکش پربازدید شده بود میگفت شوهرم عاشقمه ولی من از اول دلم باهاش نبود الانم طلاقم نمیده منم هیچ بهونه ای ندارم فقط دوسش ندارم

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

عزیزم اگه طرف به دلت نیست مقاومت کن و ازدواج نکن همینجا یه نفر بود تاپیکش پربازدید شده بود میگفت شوه ...

اخه خانوادمم نمیخوان منو میگن باید از خونه ما بری ما نمیخوایمت مسخره است واقعا تازه من تک قرزندم نمیدونم چجودی بعضیا تا ۳۰ سالگی خونه باباشونن و راحتن من ۲۰ سالمه حس اضافی یودن بهم میدن

اخه خانوادمم نمیخوان منو میگن باید از خونه ما بری ما نمیخوایمت مسخره است واقعا تازه من تک قرزندم نمی ...

بزار هر چی میخوان بگن محل نده گذشته ات که خراب شده ایندتم خراب نکن ببین دلت باهاشه بانه..بگو اگه منو نمیتواین برم خودم تنها رندگی کنم

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا😡

بزار هر چی میخوان بگن محل نده گذشته ات که خراب شده ایندتم خراب نکن ببین دلت باهاشه بانه..بگو اگه منو ...

خونه تنها پول میخواد داشتم لحظه ی صبر نمیکردم از این خونه خستم از خاتواده ام متنفرم جلوم جونم بدن واسم مهم نیست دیگه

دلم باهاش نیست مطمئنم باهاش ازدواج کنم بدبخت میشم دورا دور میشناسمش تعریف خوبی هم ازش نشنیدم ولی لااقل دیگه غریبه است حرفاش نابودم نمیکنه ازش انتظاری ندارم که از خانوادمم دور میشم

خونه تنها پول میخواد داشتم لحظه ی صبر نمیکردم از این خونه خستم از خاتواده ام متنفرم جلوم جونم بدن وا ...

خب برو سرکار یه خونه برا خودت بگیر تا موقعیتش پیش بیاد ازدواج خوب داشته باشی چرا میخوای ایندتو خراب کنی