سلام . بچه ها من بشدت موهام ریخته و سرم خالی خالی شده . ی مدت ماینوکسیدیل استفاده کردم و مزو .اما تا قطع کردم هزار برابر بیشتر ریخت. کسی تجربه هیر فیلر- پی ار پی یا درمانی ک جواب قطعی بده داشته ؟
ی محلول هیرفرندز هم تو اینستا دیدم نمیدونم جواب میده یا ن . توروخدا تجربیاتتون و بگید خونه مادر نامزدم میرم روم نمیشه روسریمو بردارم
هر چی بزنی بدتر میشه من امتحان کردم ، مدتی که صابون مراغه زرد خریدم هفته ای دو بار میزنم بعدش شامپو ...
مرسی عزیزم . .لی من چندساله همه جور روغنی رو استفاده کردم . نظرم اینه 4 جلسه هیرفیلر انجام بدم و بعدش پی ار پی .خواستم ببینم کسی انجام داده ؟ نتیجه چی بوده؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
پیش ی دکتر رفتم گفت پکیج مزو و پی ار پی انجام بدم .چون موهام ژنتیکی کمه . جلسه اول رو انجام دادم ی دارو ترکیبی هم داده صبح وشب میزنم. 45 روز بعد جلسه دوم رو انجام دادم ریزش موهام فعلا کم کم شده .گفت کم کم رویش جدید هم پیدامیشه. از اونجایی ک هورمون مردانه بدنم هم ی مقدار بیشتر 3 ورق اسپیرونولاکتون25 هم بهم داده .تا ببینم نتیجه چی میشه