2777
2789
عنوان

ریزش مو

310 بازدید | 18 پست

سلام . بچه ها من بشدت موهام ریخته و سرم خالی خالی شده . ی مدت ماینوکسیدیل استفاده کردم و مزو .اما تا قطع کردم هزار برابر بیشتر ریخت. کسی تجربه هیر فیلر- پی ار پی یا درمانی ک جواب قطعی بده داشته ؟

ی محلول هیرفرندز هم تو اینستا دیدم نمیدونم جواب میده یا ن . توروخدا تجربیاتتون و بگید خونه مادر نامزدم میرم روم نمیشه روسریمو بردارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این هسا تو ماهواره تبلیغ میکنن پکیج برای ریزش مو بخر😂

قطره ای از باده های آسمان، این جهان زندان و ما زندانیان، حفره کن زندان خود را وارهان، ادمی مخفیست در زیر زبان، این زبان پرده است بر درگاه جان

ازمایش دادی؟؟ مشکل هورمونی نداری؟؟ 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

هر چی بزنی بدتر میشه من امتحان کردم ، مدتی که صابون مراغه زرد خریدم هفته ای دو بار میزنم بعدش شامپو بچه گلرنگ ،  ریزش موهام کم شده ،الانم چند شبه روغ ن کرچک میزنم به کف سرم اگه رشد کنه باز ،بهت میگم اینجا 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
مزونیدلینگ جواب نگرفتی؟ 

مزوتراپی یجا 4 جلسه رفتم . یجا هم 5 جلسه همراه با ماینوکسیدیل . ماینوکسیدیل 100 درصد جواب میده اما تا قطع کنی هرچی ک نریخته بوده یا جدید در اومده 10 برابر میریزه 

ن هیچ مشکلی ندارم

ارثی نیس

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻