2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه زمانی بزرگترین مشکلم همین چیزا بود

الآن آروز میکنم کاش هنوزم  مشکلم همین بود

میدونم اذیت میشی ولی خب سعی کن برات مهم نباشه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

شما هم با خواهرات ومادرت بروخوش گذرونی اینقدر خودت وشاد نشون بده خودش از الاغ پیاده می شه 

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

سعی کن نسبت ب خواهرش حساسیت نشون ندی زیاد

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
شما هم با خواهرات ومادرت بروخوش گذرونی اینقدر خودت وشاد نشون بده خودش از الاغ پیاده می شه 

میرم دعوام میکنه میگه اجازه گرفتی میری کلا زهرمارم میکنه 

همیشه همسرم میگه از تولد گرفتن بدم میاد،  بعد امسال رفتیم خونه خواهر شوهرم یهو گف میرم بیرون کار دارم رفت و با یه کیک بزرگ از قبل سفارش داده و کلی فشفشه و برف شادی برگشت و برای خواهر زاده ش که شوهر و بچه داره تولد گرفت

من ته دلم انقد غصه خوردم که حد نداره گفتم خدایا 13 سال باهاش زندگی میکنم همیشه فکر میکردم واقعا بدش میاد 

از تولد گرفتن برای من بدش میاد نه از خوده تولد 

انقد تاسف خوردم 

وقتی این کارا رو میکنه با خواهرش میره قدم بزنه ولی تو خودت با زبون خودت میگی انگار نه انگار لطفا منطقی فک کن یعنی براش مهم نیستی تازه این اول ازدواجه عقدین اینجوریه یه تجدید نظری بکن قبل اینکه دیر بشه…….