2777
2789
عنوان

خواستگار

597 بازدید | 34 پست

سلام‌دوستان من یه خواستگاری دارم ک میخان بیان برا اشنایی.

حالا من یه مشکلی دارم‌برا جوش صورتم الان دو سال دارم قرص مصرف میکنم من میترسم اینا بیان و همه چی اوکی بشه ولی بعدش ک قرصمو قطع کنم جوشام برگردن .چون یه تودم تو سینم دراوردم اگر اون بزرگتر بشه اندازم ممکنه دکترم قرصمو برام‌قطع کنه.کسی تجربه قطع قرص اسپیرونولاکتونک داشته بهم بگه؟

سنمم ۲۶ سالمه از یه طرف سنم بالاس از یه طرف خیلیییی میترسم جوش بزنم دوباره 😭😭😭😭تروخدا کمکم کنید دوسدارم بمیرم راحت شم ازین زندگی

راستی اینم بگم ک قبلن قرص فیناستراید و اسپیرونولاکتون ۱سال و ۸ ماه میخوردم ۹ ماهم سیپترون کامپاند الان نزدیگ دوماهه فیناستراید و سیپترون کامپاندم قطع شده وقتی این توده تو سینم دراومد .الان ففط اسپیرونولاکتون میخورم که پریودمم این ماه ۱ ماه دیرتر شدم .ینی الان مشکل بهم ریختگی پریودم دارم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب قطعش نکن 😐

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

من این مشکل رو داشتم 

دیگه واقعا امانم رو بریده بود

از داروخانه قرص گیاهی ویتاگنوس گرفتم یه دوره سه ماهه

کلا جوشهام از بین رفت

بعد از اون به دو تا از دوستانم گفتن خوردن اونا هم مشکلشون حل شد

این قرص از گیاه پنج انگشت گرفته شده که معروفه به گیاه زنان

تو اینترنت سرچ کن اطلاعات بهتری بهت میده

خب قطعش نکن 😐

عزیزم اگه این توده در نیمده بود اره میتونستم بگم خب دارم میخورم دیگم.ولی یه توده تو سینم دراومد ک رفتم نمونه بردارب خوش خیم بود ولی اندازش ممکنه بزرگتر بشه ممکنم هس کوجیکتر بسه ممکنم هست اصن ثابت بمونه هیچی چیزیش قطعی نی.ولی اگه بزرگتر شه مجبورم قرصمو قطع کنم🥲🥲🥲

منم الان ۵ ماهه برای جوشام اسپیرونولاکتون و سیپترون کامپاند میخورم . من ۵ سال پیش کم کاری تیرویید داشتم دو سال قرص خوردم تنظیم شد قرص رو قطع کردم . ۳ سال بود دیگه قرص نمیخوردم . الان حدود یه ماهه کم کاری تیروئیدم برگشته . نمیدونم به خاطر مصرف اون قرصا بوده یا نه . 

شما دکتر بهت گفت دلیل توده سینه ات میتونه این قرصا باشه ؟

من عزیزم یه دوره ۴ ماهه خوردم برای جوش صورت  بعدم قط کردم خداروشکر عوارض نداشت البته خین‌مصرف ...

عزیزم خودت قطع کردی یا دکتر برات قطع کرد؟بعد یهو قطع کردی یا کم کم؟

برا جوش میخوردی یا چیز دیگ؟

منم الان ۵ ماهه برای جوشام اسپیرونولاکتون و سیپترون کامپاند میخورم . من ۵ سال پیش کم کاری تیرو ...

من وقتی بهم گفت باید نمونه برداری بدی مامانم پرسید بخاطر قرصاس گفتش باید جوابش بیاد ببینم .ولی دیگ بعدش ک جوابو بردیم‌چیزی نگفت فقط دوتا از قرصامو فیناسترایدمو با سیپترون کامپاندمو قطع کرد .الان فقط اسپیرونولاکتون مونده بهمم گفت ۱ سال بخور بعدش ازمایش سونوی سینه دوباره بده با جوابش بیا پیشم.الان دوماهه فقط دارم اسیپرونولاکتون میخورم ک پریودمم ۱ ماه دیرتر شدم 

منم الان ۵ ماهه برای جوشام اسپیرونولاکتون و سیپترون کامپاند میخورم . من ۵ سال پیش کم کاری تیرو ...

از اون دکتریم که نمونه برداری واسم انجام‌داد پرسیدم علت این توده میتونه قرصا باشه گفتش ۱ درصد

از اون دکتریم که نمونه برداری واسم انجام‌داد پرسیدم علت این توده میتونه قرصا باشه گفتش ۱ درصد

من انقدر خوشحال بودم که تیروئیدم خوب شده الان مشکلم شد ۲ تا . دکتر گفت قرصا رو قطع کنی جوشات برمیگرده