2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 34 پست
استارتر شما اسپیرولاکتون چند تا در روز استفاده میکنی؟   چه دوزی ؟  من ۲ تا ۲۵ می ...

عزیزم من روزی یدونه دوز ۱۰۰ بعد صبحانم میخورم.

من یک سال و ۸ ماه اسپیرونولاکتون و فیناستراید با هم میخوررم .۹ ماهم سیپترون کامپاند میخوردم.الان دوماهه فقط اسپیرونولاکتون  میخوردم که پریودمو ریخته بهم.

شما اسپیرونولاکتون تنها میخوری؟برای چی میخوری؟

همونجوری ک دکتر بهت گفته سعی کن بخوری بعد صبونم بخور ک شکمت پر باشه

من. آرم سیپروترون کامپاند میخورم الان برای جوش دکتر اسپیرونولاکتون داده مصرف همزمانش چجوریه؟ میشه با ...

میشه من ۹ ماه سیپترون کامپاندم خوردم همراه اسپیرونولاکتون با فیناستراید.وقتی توده دراوردم دکتر فیناستراید با سیپترون کامپاندمو قطعش کرد الان فقط اسپیرونولاکتون میخورم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من روزی یدونه دوز ۱۰۰ بعد صبحانم میخورم. من یک سال و ۸ ماه اسپیرونولاکتون و فیناستراید با هم ...

سلام .‌عزیزم اسپیرونولاکتون کلا پریودی رو به هم میریزه به خاطر همین با سیپرون کامپاند تجویز میکنن.
من از ۱۴ ساگی تا الان که ۳۴ سالمه بدنم جوشای خیلی ناجوری میزد که جاشون هم بد میموند . از عید تحت نظر یه دکتر پوست بودم بهم اسپیرونولاکتون و سیترون کامپاند داد و ۵  ماه مصرف کردم بهم گفت تا اخر عمرت باید دارو مصرف کنی داروت رو قطع کنی دوباره بدنت بیرون میزنه . وسط این قرص خوردنا چکاپ دادم دیدم کم کاری تیروئید که قبلا داشتم و خوب شده بود برگشته از دکترم پرسیدم گفتم ممکنه این کم کاری تیروئید من از عوارض مصرف اون دارو ها باشه گفت نه .حدود ۲ روز قرص اسپیرونولاکتونم تموم شد ۲ روز فقط مصرف نکردم تمام کمرم و بازوهام جوشای خیلی ریز زد و خارش خیلی خیلی شدید گرفتم . بعد تو همین نی نی سایت یه دوستی گفت من برای درمان کم کاری تیروئیدم رفتم طب سنتی با ۲ دوره ۲ ماهه بیماریم خوب شده منم ادرس گرفتم رفتم مشکل جوشام هم گفتم دکتره گفت داروهای شیمیاییت رو کلا قطع کن فقط داروهای گیاهی که تحویز میکنم رو بخور مشکلت حل میشه گفت مشکلت با ۲ دوره ۲ ماهه یعنی ۴ ماهه حل میشه پرسیدم اگر داروهام رو قطع کنم جوشام برمیگرده گفت نه در صورتی که دکتر پوستم گفت تا اخر عمر باید قرص بخوری . الان جوشای ریزی که زدم رفته و خارش پوستمم خوب شده. حالا امیدوارم با قطع دارو ها دیگه جوش نزنم

سلام .‌عزیزم اسپیرونولاکتون کلا پریودی رو به هم میریزه به خاطر همین با سیپرون کامپاند تجویز میکنن. م ...

سلامممم عزیزممم 

میشه اسم دکتری ک رفتی و بهم بگی

ازمایشم برات نوشت یا فقط گفتی کم کاری تیروئید داری بهت قرص داد؟

خبلی خوشحالم مشکلت حل شده برا منم دعا کن

سلامممم عزیزممم  میشه اسم دکتری ک رفتی و بهم بگی ازمایشم برات نوشت یا فقط گفتی کم کاری تیروئی ...

سلام ممنون عزیزم . انشاءالله که مشکل شما هم حل میشه . اگر منظورت دکتری هست که برای طب سنتی رفتم پیشش ادرسش تهران ، سلامتکده احمدیه دکتر آزاده زارعی هست . به من گفت ۴ ماه باید دارو بخوری الان تقریبا ۲۰ روزه میخورم و دیگه جوش نمیزنم نمیدونم بعد ۴ ماه دارو ها رو قطع کنم جوشام برمیگرده یا نه . من اصلا ازمایش هورمونی ندادم . اون دکتر پوستم معاینه کرد گفت احتیاج به ازمایش نیست . این دکتر طب سنتی هم برام ازمایش ننوشت.