2777
2789
عنوان

تنهایی بچم

499 بازدید | 19 پست

یه دونه پسر هشت ساله دارم، دیگه نه نظر مالی نه از نظر جسمی توان دومی رو ندارم ، ولی تنهایی بچم منو داره اذیت میکنه همش میگم من در آینده که نباشم این بچه چکار کنه   موندم واقعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم مالی، هم جسمی، هر دو بهانه است. همه میدونیم.

من در اوج بیماری و ضعف جسمانی، بچه سومم رو باردار شدم.

الان هفت ماهشه. شوهرمو میذارم خونه، بقیه مون میریم کلاس نینجا  حتی نی نی! توی کلاس نوبت میگیرن برای نگهداریش، میخوابوننش...

نمیگم وضعیت مالیم بده...اما اونقدرام تاپ نیستیم. اولویتهامون رو تغییر دادیم. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
ایول بهت خوشم اومد...چند سالته عزیزم

۳۲

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

ببین این تصمیم خیلییی شخصی هستش و خودنون شرایط خودتون رو بهتر میدونید

قطعا داشتن فرزند دوم سخته ولی یادتون باشه هیچ چیزی در این دنیا به راحتی به دست نمیاد 

گاهی این سختی ها ارزشش رو داره

قطعا پدر و مادرهای ما هم که چند تا بچه داشتن به راحتی مارو بزرگ نکردن مخصوصا زمان های قدیم که امکانات کمتر بود ولی خب الان بچه هاشون بزرگ شدن و دور و برشون شلوغه و دارن کیف میکنن

من خودم قبلا خیلی طرفدار تک فرزند بودم ولی الان میگم بچه اول کمتر بپوشه امکاناتش کمتر باشه  ولی خواهر و برادر داشته باشه ،چون هر چی سن من میره بالا میفهمم واقعا تنها ادم هایی که از ته دل ادم رو دوست دارن خواهر و برادرن 

البته این نظر کاملا تظر شخصی منه

هم مالی، هم جسمی، هر دو بهانه است. همه میدونیم. من در اوج بیماری و ضعف جسمانی، بچه سومم رو باردار ش ...

منم سومیم تو راهه، الان نمی خواستم، ولی در کل بچه زیاد دوست دارم، خودمون دوتا بودیم، الان که مادرم فوت کردن، خیلی خیلی تنها شدم

با زنداداشم اینا خوبیم ولی درگیر بچه داری هست و نمی تونیم بریم بیایم

در کل تنهایی بده

وای چقدر عجیبه که می بینم بالاخره یه تاپیکی پیدا شد که حرف دل منو می زنن توش

ما سه تا خواهریم

زمان ما دو فرزندی مد بود 

یادمه مامانم که خواهر سومم رو باردار بود عجیب بود برای همه

داخل مدرسه هم ،همیشه در درس اجتماعی ما خانواده پرجمعیت بودیم😂😂😂

ولی به خدا ،الان همین خواهرم  ،چشم و چراغ خونه ی ما هستش

مامانم همیشه میگه سختی کشیدم ولی الان خیلی راضی هستم

من خودم واقعا قبلا فکر میکردم ادم یه بچه بیاره همه جور امکانات براش فراهم کنه کلاس فلان ،لباس فلان ،مسافرت فلان و...

ولی الان فهمیدم اشتباه فکر میکردم

هیچی  جای اینکه مثلا وقتی یه مشکلی برام پیش میاد و خواهرم درجا با یه زنگ خودشو میرسونه رو برای من نمیگیره 😍

دیدم حتی خواهر و برادرها با هم دعوا میکنن چند سال قهرت ولی ته ته دلشون همدیگه رو دوست دارن  رابطه ای هستش که هیچ جوره قطع نمیشه