2777
2789
عنوان

تنهایی بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 19 پست
منم سومیم تو راهه، الان نمی خواستم، ولی در کل بچه زیاد دوست دارم، خودمون دوتا بودیم، الان که مادرم ف ...

بله. سختی داره. قرار نیست ما همیشه توی آسایش باشیم در حالی که بعدا حسرت بخوریم. بچه هامون چه گناهی کردن.

من فقط دوتا برادر دارم. اما همین دوتا هم خواهرمن هم برادر.

سه تایی هوای همو داریم.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
منم سومیم تو راهه، الان نمی خواستم، ولی در کل بچه زیاد دوست دارم، خودمون دوتا بودیم، الان که مادرم ف ...

ان شاالله به سلامتی دنیا بیاد...مبارکتون باشه .

نی نی سوم واقعا شیرینتره. اونقدر شیرینه که من و همسرم گاهی میزنهدبه سرمون به چهارمی فکر میکنیم  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد حرفای خوبی زده شده، ما هم وقتی مادرم به رحمت خدا رفت خیلی بیشتر بهم احتیاج پیدا کردیم از نظر روحی ،میگفتم کاش ده تا خواهر بودیم، نمیدونم چرا فکر نمیکنن که یه بچه ممکنه براش اتفاقات زیادی بیوفته هم پدر مادر تنهان هم اون بچه نه ابجی داره نه داداش داره تازه نوه هاشونم عمو عمه دایی پسرخاله پسرعمو و...نداره!چرا باید انسان هم خودشو محروم کنه هم نسلشو؟

الان یه سری خرجای بی جایی که تو ایران جا افتاده که همه درگیرش شدن و نمیخان از زندگیشون حذف کنن مثل تولدای پرخرج (قبلا خانواده ها اصلا نیازی نمیدیدن تولد بگیرن)،جشن دندون،گودبای مای بی بی ، انواع کلاس  های غیر ضروری ،بگی هم میگن جرج زیاده ،خوب چرا اینارو حذف نمیکنن؟؟

ان شاالله به سلامتی دنیا بیاد...مبارکتون باشه . نی نی سوم واقعا شیرینتره. اونقدر شیرینه که من و همس ...

خوبه که

منم عاشق دخترم ، الان وحشت دارم از ویارها و تنهایی هایی که بام گذشت، ولی ممکنه دوباره یادم بره و برم برا دختر🤩