2777
2789

چرا ازخودش نمی پرسی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب خواسته تنوع باشه طبیعیه فکرا بیاد تو ذهنت ولی فقط فکره تا چیز مشکوکی ندیدی ب فکرات بها نده

هی میخام برم سروقت گوشیش ولی میترسم اگه چیزی باشه واقعا داغون میشم

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!
چرا ازخودش نمی پرسی؟

توجمع بودیم دیدم رمز گوشیشو زد فهمیدم عوض کرده

نشدبپرسم

الانم زرتی برم بپرسم چراعوض کردی فک میکنه چ خبره

منتظرم موقعیتش پیش بیاد

هی میخام برم سروقت گوشیش ولی میترسم اگه چیزی باشه واقعا داغون میشم

نترس عزیزم چیز دیگه ک‌ندیدی 

صبر داشته باش ب روشم نیار کاراگاه بازیم نکن میدونم فکرا اذیتت می‌کنه ولی ب خودت بگو تا چیز مشکوکی ندیدم دنبالش نمیرم 

بعد اگه قبلا گوشیشو میدیدی جلو روی خودش الانم مثلا بگو بیا باهم کلیپ ببینیم تو گوشیت و اینجور چیزا ببین چی میگه

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
توجمع بودیم دیدم رمز گوشیشو زد فهمیدم عوض کرده نشدبپرسم الانم زرتی برم بپرسم چراعوض کردی فک میکنه ...

زرتی نرو.‌فردا به یه بهونه برو سر گوشیش بعد بگو اا عوض کردی؟ چرا؟ 

از فکرهات هم خجالت میکشی بعدش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نترس عزیزم چیز دیگه ک‌ندیدی  صبر داشته باش ب روشم نیار کاراگاه بازیم نکن میدونم فکرا اذیتت می‌ ...

کلیپ ک نه 

ولی مثلا پشت فرمون اگه باشه میگه بازکن ب فلانی زنگ بزن یا حالا مثلا پی ام بده 

ولی واقعا الان نمیدونم چ مرگم شده

کلیپ ک نه  ولی مثلا پشت فرمون اگه باشه میگه بازکن ب فلانی زنگ بزن یا حالا مثلا پی ام بده  ...

یکم صبر کن ب خودت بگو فقط فکره دلیل نمیشه واقعی باشه

من انقد رمز عوض میکنم برا تنوع

تازه شوهرم رمز گوشیشو ب من نمیگه باورت میشه 

ی وقتاییم ک بازه گوشیش من برمی‌داریم سریع میخواد ازم بگیره دروغ چرا منم ی فکرایی ب سرم میزنه ی وقتایی اما چیزایی ک میبینم بهم ثابت میکنه ک اتفاقی نیفتاده و اینا دلیل خیانت نیس

یکم صبر کن ب خودت بگو فقط فکره دلیل نمیشه واقعی باشه من انقد رمز عوض میکنم برا تنوع تازه شوهرم رمز ...

منم عادت دارم مدام عوض کنم

البته شوهرم گوشیشو تازگیا عوض کرده فک میکنم ازهمون موقع ک گوشی جدید خرید یه رمز جدید گذاشت

قبلنا گوشی جدیدم میگرفت بازم همون رمز قبلی رومیذاشت ولی الان...

نمیدونم مغزم نمیکشع 

منم عادت دارم مدام عوض کنم البته شوهرم گوشیشو تازگیا عوض کرده فک میکنم ازهمون موقع ک گوشی جدید خرید ...

شاید خواسته ی تنوعی بده درکت میکنم اما بخاطر اینده صبر کن و ب فکرات بها نده 

چون ی وقتی میری سر گوشیش اونم میبینه خدایی نکرده اختلاف پیش میاد واقعا