2777
2789
عنوان

راهنمایی برای سوزش واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 62 پست
فریز حتی برای از بین بردن سلولهای سرطانی استفاده میشه لینکه گفتن ناباروری میاره اصلا درست نیس.چون با ...

من الان میتونم برم بشینم تو جوش شیرین و آب خیلی اذیت میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فریز حتی برای از بین بردن سلولهای سرطانی استفاده میشه لینکه گفتن ناباروری میاره اصلا درست نیس.چون با ...

با وجود زخم دهانه رحم امکان بارداری هسش؟دلم میخواد باردار بشم 

من الان میتونم برم بشینم تو جوش شیرین و آب خیلی اذیت میشم

اگه سرنگ داری با سرنگ محلول رو بریز داخل واژن یکمم بشین توش.ولی درمان اساسی کن.

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
با وجود زخم دهانه رحم امکان بارداری هسش؟دلم میخواد باردار بشم 

نکن اصلا این کارووووو اصلاااااا.باردار میشی اما هزارتا مکافات داری و امکان سقط هست.شما دارو استفاده کن دو هفته هم سعی کن رابطه نداشته باشی کا.ندوم هم باعث زخم میشه حتی.

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔

راستی من سه روز عسل برداشتم ،یعنی داخل واژنم ریختم،تا صبح خوابیدم ،صبح رفتم سرویس کلی ترشح ریخت اومد،

اما نمیدونم چون شب عسل ریخت بیرون و تاصبح واژنم مرطوب عسل بوده ممکنه ازاونه باش سوزشم؟؟؟

نکن اصلا این کارووووو اصلاااااا.باردار میشی اما هزارتا مکافات داری و امکان سقط هست.شما دارو استفاده ...

میدونین من pcodدارم میترسم دیر اقدام کنم برای بارداری ب مشکل بر بخورم،جدیدا هم پریودم ب شدت نامنظم شد طوری که یک ماه نشدم کلا ،ماه بعد هم زعفران و اینا خوردم اومد،

موی زائد بسیاری هم دارم،ک با لیزر تا حدودی درمان شد،

سنمم۳۰هسش،

راستی من سه روز عسل برداشتم ،یعنی داخل واژنم ریختم،تا صبح خوابیدم ،صبح رفتم سرویس کلی ترشح ریخت اومد ...

اصلا چیزی جز دارو مصرف نکن.زحمت تحریک شده و ترشح داده...اینارو که میگم بگیر مصرف کن.مترو نیدازول هر دوازده ساعت دو عدد.فلوکونازول ۱۵۰ هر ۷۲ ساعت یک عدد ژل واژینالی مترونیدازول هر شب.سعی کن دو هفته رابطه نداشتی باشی و اینارو مصرف کنی.اصلا شو رت نپوش تو خونه شلوار نخی بپوش از دستشویی اومدی خودتو خشک کن.شو رتای قدیمتو ضد عفونی کن که خوب شدی بپوشی.یک ماه نپوش ولی

میدونین من pcodدارم میترسم دیر اقدام کنم برای بارداری ب مشکل بر بخورم،جدیدا هم پریودم ب شدت نامنظم ش ...

خب حتما ورزش کن و فعال باش.انتی اندروژن مصرف میکنی؟پریودی نامنظمت بخاطر همینه

کسی که عفونت داشته باشه و درمان هم نشه بارداری براش خطرناکه؟؟؟؟

خیلی اذیت میشی دوران بارداری 

اگه درمان نشه 

نمیتونی داروهایی و مصرف کنی 

یا هر روشی و نمیتونی درمان کنی 

هی نمیتونن معاینه کنن شمارو 

بعد دوران بارداری ترشح داره خودش ممکنه شدت عفونت و بالاتر ببره 

بعد انکان سقط هم هست 

برای زایمانم خیلی اذیت خواهی شد

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
خب حتما ورزش کن و فعال باش.انتی اندروژن مصرف میکنی؟پریودی نامنظمت بخاطر همینه

عزیزم میشه منم یه سوال بپرسم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
یا اینکه با آب و نمک بشورم برای الانم راهکار بدین خیلی وضع خرابع

اول از همه اصبا لباس زیر نپوش.دوم دستمال کاغذی معطر استفاده نکن.سوم دوش سرپایی بگیر.چهارم حتما برو دکتر و قرص ها رو‌کامل بخور بعدم اینکه احتمالا به اون مارک ک ا ن د وم حساسیت داری

بله گلم حتما

یکسال و نیم از زایمان دومم میگذره

بجه هم شیر نمیدم از یکسال پیش

بعد زایمان ب خاطر تجویز اشتباه پزشک کلی استروژن و پروژسترون هم خوردم 

الان یک ساله پریود میشم 

چند ماهه پریودام اینجوریه که مثلا یک ماه ۵ روز جلو میندازم، ماه بعد ۲ روز جلو، باز ماه بعد ۴ روز جلو، ماه بعد ۱ روز جلو

نامنظم جلو میندازم دیگه

بعد حجم خونریزمم نسبت ب قبل بارداری دومم کمتر شده

لازمه برم دکتر؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792