2777
2789
عنوان

راهنمایی برای سوزش واژن

2050 بازدید | 62 پست

سلام دوستان خوبین،ممنوندمیشم راهنمایی کنین من واژنم قرمز رنگ شده،نمی تونم بشینم یا کاری کنم میسوزه،اولین بارمه اینطور میشم،تازه ازدواج کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عفونت گرفتی.مترو نیدازول هر ۸ ساعت دو ورق کلا. فلوکونازول ۱۵۰ هر ۷۲ ساعت.گلم رو هوا نگفتم اینارو ماما هستم🤣🤣🤣

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
عفونت گرفتی.مترو نیدازول هر ۸ ساعت دو ورق کلا. فلوکونازول ۱۵۰ هر ۷۲ ساعت.گلم رو هوا نگفتم اینارو مام ...

من زخم دهانه رحم دارم تست پاپ اسمیر انجام دادم،التهاب شدید رو نشون دادم ،مترونید ازول استفاده کردم ،کرم موضعی هم دادن ،دوماه پیش،اما تا به این سن اینطوری نشده بودم،داخل لاله واژنم قرمز از قسمت اکالپیتور بگیر بیا پایین

من زخم دهانه رحم دارم تست پاپ اسمیر انجام دادم،التهاب شدید رو نشون دادم ،مترونید ازول استفاده کردم ، ...

پس برو فریز کن خانمی بهترین درمان الان برای شماس

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
پس برو فریز کن خانمی بهترین درمان الان برای شماس

ن میگن فریز ناباروری میاره،خیلی شنیدم از چنتا دکترم شنیدم،دکترخودم گفت بیا فریز شو 

ولی تحقیق کردم امکان ناباروری هسش

ن میگن فریز ناباروری میاره،خیلی شنیدم از چنتا دکترم شنیدم،دکترخودم گفت بیا فریز شو  ولی تحقیق ...

فریز حتی برای از بین بردن سلولهای سرطانی استفاده میشه لینکه گفتن ناباروری میاره اصلا درست نیس.چون با دهانه رحم کار دارن یا دیواره های واژن...ربطی نداره

کسی که عفونت داشته باشه و درمان هم نشه بارداری براش خطرناکه؟؟؟؟

خیلی خطرناکه.احتمال سقط میره بالا واینکه تو بارداری ترشحات زیاد هست فکر کن بیشترم میشه با عفونت و ادم تبدیل میشه به بد بوی اعظم

من خیلی از درمان ها رو انجام دادم ولی ریشه کن نمیشه

الان مشکل شما دقیقا چیه؟باردارید؟کامل توضیح بدید ببینم میتونم کمکتون کنم