2777
2789
عنوان

برا جهاز چی بخرم🥺

2383 بازدید | 111 پست

به امید خدا میخام جهاز بخرم ولی نمیدونم چی باید خرید چی نه نمیخام خانوهدمو تو فشار بزارم با این وضع گرونی همم درباره رنگ و اینا میشه نظر بدید؟🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همین اول کار در مورد سبک زندگی مینیمال مطالعه کن و خلاصه و ضروری و با کیفیت خرید کن 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بسلامتی و دل خوش ⚘💕

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

من زمان جهیزیه ام هرچی دیدم خرده ریزه خریدم الان سر اثاث کشی داغون میشم اینقدر وسایل اضافی دارم تازه اون زمان فقط زیاد بودنش به چشم اومد به نظرم هرچی لازمه بخر ولی شیک بخر اضافی و خرده ریزه نخر 

ببین رنگهایی بگیر ک دمده نمیشن مث سفید توسی 

همه چیو ساده بگیر الان بری تو یوتوب خونه این بلاکرای خارجیو ببینی همه چیز ساده باکس مدلن،چیزای شلوغ و طلایی و گل دار اینا اصلا نخر اصلا

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  

من خودم قرار نیس بخرم

ولی چیزایی که اول باید خرید ایناس:

یخچال

گاز

ماشین لباسشویی

تخت خواب اگه قرار نیس رو زمین بخوابین

لوازم غذاخوری در حد دو نفر مثل قابلمه و ماهیتابه و اینا

فرش

💍👩‍❤️‍👨/تاپیک ها از قبل دی سال ۱۴۰۰ مال من نیستن،کاربری واگذار شده/درخواست دوستی ممنوع