از همین اول کار در مورد سبک زندگی مینیمال مطالعه کن و خلاصه و ضروری و با کیفیت خرید کن
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
من زمان جهیزیه ام هرچی دیدم خرده ریزه خریدم الان سر اثاث کشی داغون میشم اینقدر وسایل اضافی دارم تازه اون زمان فقط زیاد بودنش به چشم اومد به نظرم هرچی لازمه بخر ولی شیک بخر اضافی و خرده ریزه نخر
همه چیو ساده بگیر الان بری تو یوتوب خونه این بلاکرای خارجیو ببینی همه چیز ساده باکس مدلن،چیزای شلوغ و طلایی و گل دار اینا اصلا نخر اصلا
میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمیدانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...