من با یه پسر تو رابطه بودم که به هروئین اعتیاد داشت و باهم رابطه نزدیکی داشتیم ۱سالو ۶ماه تو رابطه بودیم باهم دخترونگیمو هم از دست دادم که خیلی یهویی شد قصدمون جدی بود میگفت اعتیادو میذاره کنار چندبار ترک کرد ولی باز برگشت این اخرا کمپ رفت با خواست خودش چون خیلی خسته شده بود ولی ۱هفته بعدش جلو خودم دیدم کشید منم خسته شده بودم از گفتن هیچی بهش نگفتم خیلی باهاش ساختم تو رابطه این اخرا دیگه همش رابطمون جنگ و دعوا بود سر جیزای مختلف گفت کات کنیم میخوام تنها باشم خسته شدم از بحث و دعوا منم گفتم بره الان دوهفتس کاتم ولی خیلی ذهنم مشغولشه..
اگه راسته خواهرانه بهت میگم دیگه تا اخر عمرت حتی بهش پیامم نده چه برسه رابطه خواهشا زندگی و ایندتو ب باد نده و برو مشاور خودت چون ادم عاشق همچین کسی نمیشه
بخیالش باش عزیزم.سیع کن به خدا نزدیک تر بشی. همه چیز درست میشه.
الان آشفتگی داری ولی به مرور زمان حالت بهتر میشه.
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
ی بار ک کسی رفت بازم میره اعتیاد ب هروئین؟ بعد رابطه نزدیک؟ دخترونگی از دست دادی و همین؟ فکر نمیکنی رو کارت نه؟ فقط اعتقاد ب عمل داری؟ ب نظرم تصمیم بگیر درست زندگی کنی