2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر تو چطور تونستی با خودت همچین کاری کنی من شیش سال با شوهرم بودم حتی یک بارم نشد تا شب عروسی ازم درخواست رابطه کنه حتی شب عروسی هم ازم اجازه گرفت تو چطوری تونستی انقدر راحت خودتو در اختیار همچین آدمی بزاری 

هرویین از اون دسته مواده که هورمون شادی درمغز ترشح میکنه ،که چون به طور زیاد و بی حساب پخش میشه اولا ب مرور این هورمون تمام میشه،و اگه نکشه هم افسردگی شدید میگیره پس ترک کردن و نکردنش یکیه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

عموی من ۶ سال می‌کشید ولی الان یه ساله ترک کرده 

پسر عمه من ۴_۵سال کشید بعد ترک کرد لزدواج کرد بچه هاش مثل ماهن زنش انقد خوبه زندگیشونم خوب بود ولی بعد۱۰_۱۲سال برگشت دوباره

ایشالا عموی شما برنگرده😞

وقتی خرافات و تعصبمونو کنار بذاریم دنیای قشنگتری خواهیم داشت. :))

از همه جالب تر این بود که اخرش که میخواست بزه میگفت من خیلی بهش گیر میدم و بحث میکنم و میخواد ی مدتو تنها باشه تا قدرهمو بدونیم و دور باشیم ازهم 😂 الان پیجای اینستامو داره لایک میکنه پستا و استوریامو 

نه همون اول اولش نمیدونستم چند ماه بعد فهمیدم که اعتیاد داره