2777
2789

حتما شما برای زندگی و هدف هاتون تلاش نکردین اگه سفت و سخت مثل بچه های لجباز میگفتین نه و حرف کسی رو گوش نمیدادین مطمعن باشید سر سفره عقد هم نمیرفتید من واقعا تعجب میکنم

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

من خانواده هایی رو میشناسم که بخاطر نه گفتن دختراشون سرشونو بریدن

حرف زدن خیلی آسونه اگه جای اونا بودین انقدر روشنفکر نبودین

قضاوت نکنین کسیو قطعا هیچکس دوست نداره کاری رو انجام بده که از ته قلبش راضی نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته اما بعضیا شاید ترس جنگیدن دارن میدونی.‌‌

بعضیا تو زندگی یاد میگیرن ترس رو بذارن کنار برای خواست‌هاشون تلاش کنند 

بعضیا هم تا آخرین روز همینطور زندگی‌ میکنن چه تلخ

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

توروخدا ب تاپیک قبلیم سر بزنین دارم دیوونه میشم😭😭😭راجب دوسدختر بابام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تنها چیزی ک باعث افتخارمه تو این همه سال زندگیم امیدیه ک هنوز ب خدا دارم با وجود همه ی دردام بازم اسمشو میارم و ب خودش پناه میبرم...ازوقتی ک ب دنیا اومدم مادرزادی مشکل مجاری داشتم پنجسال تموم هیچکی از مریضیم سردرنیاورد درنهایت مشکلموفهمیدن و عمل شدم تو این مدتم اکثرن روزام تو بیمارستان گذشت و زیر سوروم و امپول جون میکندم و دلم ب دستکش دکترا خوش بود ک اگه دخترخوبی باشم و گریه نکنم بهم ازاونا میدن تا توشون و بادکنم و بادکنک داشته باشم تو اون شدت مریضیم بابام دوتا دستامو با قاشق میسوزونه هنوزه ک هنوزه جاش هست (بعداز خوب شدنم زندگیم با پدر عصبیم ادامه دار شد جوری ک از شدت استرس لکنت زبون گرفتم و با زور حرف میزدم یکم ک بزرگ ترشدم ب مادرم خیانت کرد و ب کوچیک ترین چیز گیرمیداد تا مادرمو از خونه بندازه بیرون از کتک بگیری تا فحش بارمون میکرد  چندبار میخاس مامانمو بکشه واسه منی ک تنها فرد زندگیم و مادرم میدونستم دیدن اشکا و اذیتاش خیلی سخت بود از یطرفم خودم و اذیت میکرد آبروی مامانمو برد تو فامیل با عموم رفته بود خاستگاری  ب مادرم تهمت مریضی زده بود درحالی ک هیچیش نبودبعدشم معتاد میشه و وضع مالیمون روز ب روز بدتر و همیشه هم فامیلای مادرم مسخرمون میکنن و ماام بخاطر پدرمون همیشه سرخورده میشیمو سرمون پایینه میدونم مهم نیستن ولی وقتی اسمش میاد انگار غرورم له میشه و بغض کل گلومو میگیره وقتی ک تو این جو زندگی بزرگ شدم ک با ی اقایی اشنا شدم شده بود دلخوشیم امیدم پناهم ک بعداز 9 ماه تصادف میکنه و فوت میکنه قصدمون جدی بود حتا دوسداش خانواده ها بفهمن من بخاطر پدرم مخفی میکردم بعداز خبری ک ازش شنیدم کلللل دنیا خراب شد رو سرم ب جرات میتونم بگم پنججح روز تموم لب ب یقاشق غذاهم نزدم فقط میخابیدمو با فکرا و خاطرها و غم نبودنش دیواااانه میشدم ولی بازم گریمو تو خودم حبس میکردم تا یوقت مامانم شک نکنه😔یکسره فکرخودکشی میزد ب سرم از یطرفم پدرم بهم زورمیگفت و با اخلاقش اذیتم میکرد بهتره بگم بیشتر دلتنگ ترمیشدم🙃اخه من همش با خیال اون بود ک این زندگی و تحمل میکردمو اهمیت نمیدادم ولی دیگه نبوداگه اینارو برات نوشتم فقط بخاطر اینکه من با وجود همه ی این حال خرابیا ب خدا امیدوارم چرا تو نباشی رفیق؟ امیدوارباش شاید فصل بهارزندگی ماام برسه🌈❤
بیعرضه بودن که تسلیم زورگویی خانواده شدن زندگی همینه بی عرضه باشی طبیعت نابودت میکنه

یکی از دوستام اسمش دقیقا مث اسم شماس😍😂

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

تعجب میکنی چون توی موقیعتش قرار نگرفتی 

البته انشالله ک هیچکس توی موقیعتش قرار نگیره 

ولی خود منم اجباری بود ازدواجم لزوما اینک میگن اجباری این نیست ک پدر یا مادر گفتن ک حتما باید ازدواج کنی 

خود من اینقدر تحت فشار نامادریم بودم ک مجبور شدم ۱۴ سالگی بخاطر فرار از اون ادم و خونه پدریم ازدواج کنم تنها چاره ام این بود اگرنه ک میشدم یه دختر فراری 

قضاوت نکنید ادما رو 🙂

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️
من خانواده هایی رو میشناسم که بخاطر نه گفتن دختراشون سرشونو بریدن حرف زدن خیلی آسونه اگه جای اونا ب ...

یعنی دخترشون رو با دستای خودشون کشتن؟؟! فکر نکنم این درست باشه هم شری هم قانونی کاملا کار اشتباهیه اگه اینطوره اونا قاتل هستن

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

یعنی دخترشون رو با دستای خودشون کشتن؟؟! فکر نکنم این درست باشه هم شری هم قانونی کاملا کار اشتباهیه ا ...

خب همین دیگه

اطلاعی ندارین از این ماجراها که انقدر قشنگ صحبت میکنین

کاش میشد همینطور که شما میگین تصمیم گرفت و زندگی کرد

ادمی که پدر مادر درست نداشته باشه از هر طرف بره تهش چاهه. اجباز به ازدواج میکنن قبول نکنی باز جهنم قبول کنی باز جهنم بعدش با کسی که خودت میخای ازدواج کنی باز جهنم . خلاصه پدر مادر خیلی مهمن. من خودم هیچ‌وقت بابامو نمیبخشم . داداشو خواهر برادرو مامانمم پشتم نبودن.