2777
2789

یادمیگیرم که 

• چطوری تاپیک بزنیم؟
  • چطوری نظرسنجی بذارم؟
  • چطوری جواب کامنت ها رو بدیم؟( ریپلای بزنم؟)
  • رنگ چراغ هر اکانت چیه؟
  • چطوری تاپیکمو قفل کنم؟
  • چطوری تاپیکمون رو حذف کنیم؟
  • چطوری نی نی یار رو تگ کنیم؟
  • چطوری تصویر پروفایل بذارم؟
  • چطوری درخواست دوستی بدم یا کنسلش کنم؟
  • چطوری توی تاپیکم ، لینک عکس یا ویدیو بذارم؟
  • نفرات آنلاین تاپیک رو ببینم؟
  • چطوری تاپیکی رو سیو کنم بعدا بخونم؟

.

1.چطوری تاپیک بزنیم؟

• شماره ها رو دنبال کن تا بتونی تاپیک بزنی و از هزاران کاربر سایت راهنمایی بگیری یا باهاشون درد و دل کنی!

نکته 

اگر فروشنده هستید برای اینکه سایت از شما حمایت کنید 

دسته بندی رو بزارین روی فروشگاه نینی سایت یا فروشگاه برگزیده ، بعد تالار اون رو انتخاب کنید.

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2.چطوری نظرسنجی بذارم؟

• میخوای لباس یا وسیله ای بخری و شک داری و نیاز داری نظر کاربرها رو بپرسی تا اونا کمکت کنن ، خب یه نظر سنجی بذار ببین نظر کاربرا چیه؟

تذکر

قبلا براش یه تاپیک کامل زدم ، پیشنهاد میکنم یه  نگاه بهش بندازی! ( اینجا رو ببین )

.

4.رنگ چراغ هر اکانت

توی تاپیک ، وقتی کاربرا ، کامنت میذارن ، وضعیت اکانت اون کاربر رو بصورت 3 رنگ سبز ، نارنجی و طوسی نشون داده میشه.

رنگ سبز : کاربری که اون کامنت رو گذاشته ، توی تاپیک هست و آنلاینه

رنگ نارنجی : اون کاربر همین پیش پای شما از تاپیک خارج شد

رنگ طوسی : خیلی وقته که اون کاربر از تاپیک خارج شده  و توی تاپیک نیست.

.

7.چطوری نی نی یار رو تگ کنیم؟

گاهی نیاز به کمک نی نی یار داریم و باید تگش کنیم ، تگ کردن در واقع صدا زدن اون کاربر هست ، وقتی تگش می کنیم براش اعلانی میره ( اون زنگوله که بالاتر 

گفتم )  که ما توی تاپیک خودمون صداش کردیم ، میاد و کمکمون میکنه. 

برای تگ کردن نی نی یار یا کلا هر کاربری ، باید اول @ بنویسیم و در ادامه ، اسم اون کاربر یا نی نی یار رو بنویسیم ، وقتی شروع به نوشتن اسم نی نی یار یا هر کاربری میکنیم ، یه کادری میاد که داخل اون اسامی ای که با اول اون حروفی که نوشتیم ، شروع شده میاد ، مثلا من میخوام نی نی یار 5 رو تگ کنم پس :

( خلاصه که اسمشو با یه @ بنویس ، از توی لیست انتخابش کن ، همین و تموم )

@نی_نی_یار_پن

و اسم ایشون رو انتخاب میکنم ، وقتی انتخاب کنم ، تگ ای که نوشتم آبی میشه و این یعنی من درست ایشون رو تگ کردم!

@نی_نی_یار_پنج  

پیشنهاد میکنم

این تاپیکم رو بخون ، هر چی که در مورد تگ کردن و تگ شدن لازمه بدونی رو نوشتم ( اینجا کلیک کن )

.

7.چطوری تصویر پروفایل بذاریم؟

هر کاربری توی سایت ، عکسی که دوست داره رو بعنوان تصویر پروفایلش میذاره ، دوست داره چون دوست داره اون عکسو!بعضی کاربرا ، عکس پروفایلشون رو عکس خودشون میذارن و بعضیا هم عکس هایی که دوست دارن . من خودم کاربرها رو براساس تصویر پروفایلشون میشناسم! اما پیشنهاد میکنم عکس شخصی تون رو تصویر پروفایل نذارین.

.

شروع کنیم!

بعد از اینکه عکستو انتخاب کردی ، عکست توی این بخش قرار میگیره ولی تا زمانی که نی نی یار ( 3 یا 5 ) تاییدش نکنه ، اون عکس پروف شما روی پروفایلتون قرار نمی گیره.

پیشنهاد میکنم

یه نیگاه به این تاپیکم بندازی ، نکات بیشتری رو گفتم ( کلیک کن )

.

8.چطوری درخواست دوستی بدیم یا درخواستمون رو پس بگیریم؟ ( کنسلش کنیم؟)

بخش اول : چطوری درخواست دوستی بدیم؟

بعضی وقتا دوست داریم با یکی از کاربرا دوست بشیم و بصورت خصوصی حرف هامون رو بزنیم ، تو سایت برای اینکه با کاربر دیگه ای بصورت خصوصی حرف بزنیم باید بهش درخواست دوستی بدیم و بصورت خصوصی براش پیام بفرستیم ولی برای ارسال پیام ، اول باید  اون کاربر ، درخواست دوستی ما رو قبول کنه .

یادتون باشه اگه خواستین به نی نی یار پیام بدین ، نیاز نیست که حتما دوست باشین ، مستقیم هم میتونید بهش پیام بدید ، اینم بگم ارسال درخواست دوستی تو سایت طبق قوانین ، از طرف کاربر اقا به خانم ممنوعه .

وقتی این پیغام ( شماره 4 ) رو نشون میده یعنی برای اون کاربر ، درخواست دوستی شما ارسال شده و براش یه نوتیف ( اعلان ) میره که شما براش درخواست دوستی فرستادین.

.

نکته 

این رو بالاتر نگفتم ، برای ارسال درخواست دوستی ، از 2 جا میشه برای کاربری که میخواین درخواست بفرستین

1.روی نفراتی که پستی رو لایک کردن کلیک کنید و از اونجا ( گزینه دعوت به دوستی ) رو بزنید.

2.یا اینکه برین روی بخش تبادل نظر اون کاربر ( همون 3# ) و از اونجا گزینه دعوت به دوستی رو بزنید.

.

بخش دوم :  درخواستمون رو پس بگیریم؟ ( کنسلش کنیم؟)

همینطور میتونی

با کلیک روی لینک پایین ، درخواست دوستی هایی که فرستادی رو ببینی

👈  کلیک کن : اینجا رو فشار بده  👉

https://www.ninisite.com/profile/contact/SentRequests

.